Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Razvijanje ljubezenskih s

Na zalogi
SKU
9789617060201
Dodaj v primerjavo
Cena 16,90 €

54 senzualnih dni za ozaveščanje vrednosti lastnega telesa, povečanje samozavesti in seksualne privlačnosti ter uživanja v ljubezni do sebe in drugih

Dodaj na seznam želja

Ljubezen

Prvi tako nežen, igriv in senzualen program razvoja ljubezenskih spretnosti. V priročniku je razdeljen na šest korakov, vsak od njih pa je sestavljen iz petih vaj. Zate ali zanjo ali zanj? Za oba in za vse!<3?

Kot piše avtor oziroma kar njegovo poosebljenje, Moja skrivna beležka:

Hej! Ne zameri mi, ker ti bom rekel kar naravnost: ti si popolno, prekrasno, duhovno in telesno bitje, ki ima pravico uživati v vsakem trenutku svojega življenja. Vse na tebi in v tebi je ustvarjeno za povečevanje sreče, za raziskovanje ljubezni in izmenjevanje užitkov z ljubljenimi ljudmi. To velja za tvojo dušo in za tvoje srce, prav tako pa velja tudi za tvoje telo.

Je to, kar ti pripovedujem, težko uskladiti s tvojo situacijo v ljubezni? Ne skrbi, tudi to se da urediti. Če se odločiš za druženje z menoj, te čaka vznemirljiva (zeloooo vznemirljiva!) pot do odkrivanja svoje telesnosti, čutnosti in seksualnosti.

Ta knjiga ti bo odprla nova obzorja ljubezni, čeprav te opozarjam, da bi utegnila biti provokativna celo zate.

Aktivnost pa je – ples! Ne kakršen koli, da se razumeva, poseben ples, ki te bo od samega začeka usmerjal k nadaljnjemu ozaveščanju svojega telesa, na koncu pa te uvedel v področje plesne erotike ali celo plesne tantre. Ta ples se imenuje NuDanza.  Vseakor ga doživi. Obenem lahko pri njem najdeš ljudi enake usmeritve, s katerimi si lahko izmenjuješ, kar koli si zaželiš.

Čeprav so ljubezenske spretnosti pomembne, je življenje sestavljeno iz marsičesa. Samo toliko, da veš, imam brate in sestre, ki bi lahko zapolnili praznino v tvojem življenju, ko jaz odidem. Če ti je bilo zabavno z mano, ti zagotavljam, da ti bo prav tako zabavno tudi z njimi.

Dovoli, da ti predstavim svojo odštekano družinico skrivnih beležk!

Športno in inspirativno za lene in zakrnele

Za kontrol-frike, ki bi radi odnehali

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789617060201
Leto izdaje 2020
Število strani 120
Dimenzije 11,5 x 16,5
Vezava Trda
Izdal Chiara
Avtor Adrian P. Kezele
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Razvijanje ljubezenskih spretnosti za sramežljive in nezadovoljene
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Razvijanje ljubezenskih s

Cena 16,90 €