Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Reinkarnacija - Milostno darilo življenja - Kam potuje moja duša?

Na zalogi
SKU
978-9616-344-32-6
Dodaj v primerjavo
Cena 9,80 €
Kar naj bi vam bilo zamolčano: REINKARNACIJA - Milostno darilo življenja. Kam potuje moja duša? Kje je naša domovina? Smo doma na tem svetu? Ali ta svet samo prepotujemo kot bolj ali manj potrpežljiv gost? Je vidna materija pravzrok, ki nas nosi - ali pa izviramo od kod drugod? Že od nekdaj krožijo človekova čustva in slutnje okrog vprašanj: Od kod in kam, zakaj in čemu? Redkokdaj lahko nanje odgovori nekdo tako bistro in jasno kot Gabriele, prerokinja, učiteljica in poslanka Boga za naš čas. Ali obstaja reinkarnacija, torej možnost ponovnih utelešenbj, ali ne, ni tema ezoteričnih krožkov. Prastaro človekovo vedenje, ki je bilo v zgodnjem prakristjanstvu še živo, je izpodrinila nastajajoča oblastna cerkev, kar je imelo usodne posledice za vso zgodovino človeštva vse do danes. Zdaj je toliko pomembneje, da dojamemo in izkoristimo možnost, ki nam ponuja to vedenje, če ga udejanimo. Milost Boga nam to omogoča!
Dodaj na seznam želja
Kar naj bi vam bilo zamolčano: REINKARNACIJA - Milostno darilo življenja. Kam potuje moja duša?
Kje je naša domovina? Smo doma na tem svetu? Ali ta svet samo prepotujemo kot bolj ali manj potrpežljiv gost? Je vidna materija pravzrok, ki nas nosi - ali pa izviramo od kod drugod?
Že od nekdaj krožijo človekova čustva in slutnje okrog vprašanj: Od kod in kam, zakaj in čemu? Redkokdaj lahko nanje odgovori nekdo tako bistro in jasno kot Gabriele, prerokinja, učiteljica in poslanka Boga za naš čas.
Ali obstaja reinkarnacija, torej možnost ponovnih utelešenbj, ali ne, ni tema ezoteričnih krožkov. Prastaro človekovo vedenje, ki je bilo v zgodnjem prakristjanstvu še živo, je izpodrinila nastajajoča oblastna cerkev, kar je imelo usodne posledice za vso zgodovino človeštva vse do danes. Zdaj je toliko pomembneje, da dojamemo in izkoristimo možnost, ki nam ponuja to vedenje, če ga udejanimo. Milost Boga nam to omogoča!
Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-9616-344-32-6
Leto izdaje 2011
Število strani 74
Dimenzije 12,0 x 17,5
Izdal Založba Primus
Avtor Gabriele Verlag
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Reinkarnacija - Milostno darilo življenja - Kam potuje moja duša?
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Reinkernacija - Milostno darilo življenja - Kam potuje moja duša?

Cena 9,80 €