Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Rešite si zdravje ali celó življenje z MMS-om, ionom klorovega dioksida

Na zalogi
SKU
9789616861359
Dodaj v primerjavo
Cena 19,90 €
Dodaj na seznam želja

Vsestransko mineralno dopolnilo MMS, več kot pet milijonov ljudi po vsem svetu ga je že uporabilo, deluje v nekaj urah. Po jemanju MMS-a se ljudje običajno pozdravijo v petih dneh; bolezni in druga bolezenska stanja preprosto izginejo.
Več kot sto let so po klinikah in bolnišnicah uporabljali aktivne sestavine v tem dodatku, da so razkuževali bolnišnična tla, mize, opremo in drugo. Zdaj lahko ta močni uničevalec izkoristi naš imunski sistem, da varno uniči povzročitelje bolezni v telesu.
Prav presenetljivo je, da imunski sistem ob pravilnem jemanju MMS-a uniči le tiste klice, bakterije in viruse, ki so telesu škodljivi. MMS ne vpliva na koristne bakterije v telesu niti na zdrave celice. Je ena takih kemikalij, kot jih proizvaja imunski sistem v telesu, da v njem uniči patogene in druge škodljive mikroorganizme.
MMS je najboljša rešitev za vse bolezni in tegobe človeštva. Ni zdravilo. Na imunski sistem deluje kot superpolnilec, zato ni namenjen zdravljenju določene bolezni; ugotovili so, da izboljša imunski sistem do te stopnje, da večino bolezni premaga v manj kot štiriindvajsetih urah.

MMS uniči mikroorganizme, vključno z virusi, bakterijami, glivicami, plesnimi, kvasovkami in paraziti, ki povzročajo različne bolezni, oksidira težke kovine v telesu, nevtralizira strupene tuje snovi …
V knjigi so tudi natančna navodila, kako lahko ta dodatek pripravimo sami v svoji kuhinji z zlahka dosegljivimi sestavinami.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789616861359
Leto izdaje 2015
Število strani 260
Dimenzije 12,5 x 19,5
Vezava Mehka
Izdal Ara
Avtor Jim V. Humble
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Rešite si zdravje ali celó življenje z MMS-om, ionom klorovega dioksida
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Rešite si zdravje ali celó življenje z MMS-om, ionom klorovega dioksida

Cena 19,90 €