V vrečki ni artiklov.

Resnične zgodbe o angelih: Upanje in navdih v 777 sporočilih (mehka vezava)

Resnične zgodbe o angelih: Upanje in navdih v 777 sporočilih (mehka vezava) Diana Cooper, Elizabeth Ann Morris

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 156 zlatnikov = 1,56 €.
Naj vas navdihnejo resnične zgodbe o angelih, ki se vam bodo razodele v najnovejši knjigi Diane Cooper. Morda vam bo katera preprosto vzela sapo, morda boste skomignili z glavo, misleč, da gre gotovo za čudež, marsikdaj pa preprosto pokimali, vedoč, da je življenje z roko v krilu angelskih bitij lahko tako neverjetno preprosto. Za povrh pa je Diana primaknila še uvod v vsako pripoved, nekaj vizualizacij in meditacij za povezovanje z angelskim svetom.
-20%
 

Vroča cena: 22,30 €

Prihranek: 5,60 € (20%)

Redna cena: 27,90 €

Podrobnosti artikla

ISBN 978-961-6769-51-8
Leto izdaje 2013
Število strani 256
Dimenzije Ne
Avtor Diana Cooper, Elizabeth Ann Morris
Vezava Mehka
Izdal Cangura
Kategorija Angeli in duhovni vodniki

O avtorju

Diana Cooper, terapevtka, zdravilka in svetovno priznana strokovnjakinja za angele. Je tudi avtorica štirinajstih knjig, ki so prevedene v več kot dvajset jezikov. Z angeli se je prvič seznanila med doživljanjem osebne krize, kar jo je tudi spodbudilo, da je povsem spremenila svoje življenje. Danes potuje po svetu, širi modrost o angelski svetlobi, duhovnih mojstrih in starodavni Atlantidi ter pospešuje ustanovitev terapevtskih delavnic. 

 

V svojih številnih televizijskih nastopih spodbuja ljudi, naj izpolnijo svoje duhovne potenciale. Angeli jo spremljajo vsepovsod, saj je medij za njihova sporočila. Leta 2000 je ustanovila učiteljsko šolo angelov in vnebovzetih mojstrov – Diana Cooper School of Angels and Ascension. Letos se je že drugo leto zapored znašla na seznamu 100 duhovno najbolj vplivnih ljudi revije Watkins Mind Body Spirit Magazine (revija upošteva samo osebe, ki so še med živimi; Diana se je potemtakem znašla v družbi pomembnih političnih in verskih voditeljev, drugih avtorjev duhovne literature, filmskih ustvarjalcev, vizionarskih umetnikov in oseb, kot sta Dalajlama in Nelson Mandela).  

 

Uradna stran avtorice: www.dianacooper.com


Ekskluzivni intervju z avtorico:  DIANA COOPER in kaj se nam obeta v prehodnem obdobju 2012-2032

   

Elizabeth Ann Morris je ravnateljica Šole Diane Cooper (Diana Cooper School), kjer tudi poučuje. Že dvajset let se ukvarja z osebnim razvojem, usposabljanjem in svetovanjem, ljudem podaja roko, ko samozavestno stopajo po svoji poti in se soočajo z izzivi, ki jih pred njih postavlja življenje. Od leta 2002 vodi najrazličnejše delavnice, programe osebnega in duhovnega razvoja, ki jih je poimenovala Spremeni si življenje (Transform Your Life). Ukvarja se tudi s hipnoterapijo, coaching-om in vpogledi (reading-i). 

Njena spletna stran: www.elizabethannmorris.com

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Oglejte si tudi