V vrečki ni artiklov.

Resnično čarodejstvo: kako uresničimo to, kar je navidez nemogoče

Resnično čarodejstvo: kako uresničimo to, kar je navidez nemogoče Wayne W. Dyer

Knjiga Resnično čarodejstvo prinaša nekaj prav posebnega – nauči nas, kako se odpreti neizčrpnemu viru rasti v sebi in v življenju ustvariti mojstrovino, življenje, ki ima globok smisel in poraja obilje. V sebi nosimo nepredstavljivo moč, s katero lahko v vsakem trenutku kreiramo čudežno življenje. Tako, ki resnično osreči in je v soglasju z našimi najglobljimi željami. Že 3. ponatis.
 
Cena: 22,70 €

Podrobnosti artikla

ISBN 9789612000264
Leto izdaje 2018
Število strani 248
Dimenzije 16,5 x 21,5
Avtor Wayne W. Dyer
Vezava Mehka
Izdal Ganeš
Kategorija Manifestacija želj in sanj

O avtorju

 

Doktor Wayne W. Dyer je mednarodno priznan avtor in strokovnjak za osebno rast, ki  velja za »očeta motivacije«. Je avtor številnih knjižnih, avdio in video uspešnic. Pojavil se je že na tisoče radijskih in televizijskih oddajah, med drugim tudi na oddajah The Today Show in Oprah.

V slovenskem prevodu so doslej izšle njegove mednarodne uspešnice Verjemite in videli bosteVse, kar želite svojemu otrokuŽivljenje kot igraV 21 dneh do notranjega miru in uspeha in Ohranimo ravnovesje.

Kljub temu, da je Dyer svoje otroštvo preživel po različnih sirotišnicah in rejniških domovih, je premagal številne ovire in uresničil svoje sanje. Doktoriral je iz vzgojnega svetovanja na Wayne State University, bil je profesor na univerzi St. John's v New Yorku in vodil zasebno terapevtsko prakso. Dandanes skuša svojim bralcem pokazati, kako lahko uspe tudi njim ter jim pomaga pri vzpostavljanju notranjega ravnovesja, pri iskanju sreče in, najpomembneje, samih sebe.

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Oglejte si tudi