Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Resnično zdravo - 100 baz

Na zalogi
SKU
978-961-6893-30-5
Dodaj v primerjavo
Cena 26,90 €

Priprava slastne zdrave hrane še nikoli ni bila tako enostavna. Knjiga Resnično zdravo pojasnjuje zdravju koristne vidike bazičnega prehranjevanja, ter ponuja več kot 100 slastnih receptov ob katerih se vam bodo cedile sline.

Dodaj na seznam želja

Zdravi recepti

Naučite se jesti bazično s to osvežujočo kuharico za vseživljenjski način prehranjevanja, polno slastnih jedi. V zbirki je več kot sto preprostih zdravih receptov, ki nam vlivajo življenjske moči od jutra do večera, ustvarjalni talent gurmanske vegeterjanske kuharice Natashe Corrett podpira strokovno znanje vodilne strokovnjakinje za prehrano Vicki Edgson. Spoznali boste, kako lahko je slediti temu pristopu in vzdrževati energijo z bazičnimi jedmi, polnimi hranil in hkrati čudovitih okusov. Zdravi recepti vas bodo prevzeli in navdušili.

Resnično zdravo

Knjiga Resnično zdravo je razdeljena na dva dela. V prvem pojasni zdravju koristne vidike bazičnega prehranjevanja, našteje bazična živila in poudari najkoristnejša ter razloži, kako jesti, da bi se znebili simtomov zakisanosti.

Jasne smernice in predlagani jedilniki kažejo, kako izpeljati najprej čistilno bazično obdobje, nato pa ta način prehranjevanja osvojiti kot življenjski slog, s katerim boste kar najbolje poskrbeli za svoje telo.

Ostale kuharice najdete tukaj.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-6893-30-5
Leto izdaje 2014
Število strani 192
Dimenzije 21,5 x 24,0
Vezava Trda
Izdal Narava
Avtor Natasha Corrett
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Resnično zdravo - 100 bazičnih vegetarijanskih receptov
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Resnično zdravo - 100 baz

Cena 26,90 €