V vrečki ni artiklov.
Revija Karma+, letnik 15, št. 3

Ta številka izide 29. decembra, zato vam jo bomo odposlali po praznikih, tj. 3. januarja.

Po splošnih pogojih naše spletne knjigarne pri nakupu velja minimalen znesek 9,99 €, zato je treba poleg tega artikla v nakupovalno vrečko dodati še kaj drugega, tako da bo skupni znesek presegel 9,99 €.

Revijo lahko prelistate s klikom na "Prelistaj" pod sliko naslovnice.

V osrčju zime sem končno spoznal, da je v meni nepremagljivo poletje.

- Albert Camus

Zimski meseci so namenjeni spanju, sanjanju in rasti pod površjem, v varnem zavetju teme. Ob prehodu v novo leto se tudi ljudje običajno zazremo vase, saj nas vse v naravi vabi k iskreni samorefleksiji.

Poleg fizične zime, skozi katero potujemo vsako leto, pa ljudje poznamo tudi obdobja spiritualne zime. Ta obdobja so redko lahkotna, a v sebi vselej nosijo obljubo in priložnost za osebno rast, tako kot se pozimi v vsakem semenu skriva novo življenje. Sredi zimske pokrajine svoje duše se znajdemo, ko se otresemo omejujočih navad, prekinemo s toksičnimi odnosi, izrečemo bolečo resnico, odpustimo, se opravičimo, zazremo vase in stopimo na manj uhojeno pot. In prav k temu nas vabi fizična zima, ki nas objema sedaj – da v sebi odkrijemo nepremagljivo poletje.

V januarski številki Karme+ smo tako s čudovitimi avtorji za vas z ljubeznijo pripravili članke, ki vam bodo v pomoč pri prehodu iz starega v novo. Naučili se boste, da je v resnici vsak trenutek nov začetek in kako prepoznati lepoto v majhnih rečeh. Pa tudi, zakaj so pričakovanja pot do nesreče in kako premagati strah, ki nas hromi. Skupaj se bomo spomnili, za kaj vse smo v Sloveniji lahko hvaležni, kajti hvaležnost ima zdravilno moč. V rubriki o zdravju bomo pogledali, kako zase skrbimo od glave do pet. Pri duhovnosti pa se bomo dotaknili skritih energijskih svetov, umetnosti, tišine in globin duše.

Drage bralke in bralci, iz srca vam želim, da bo vaše leto 2017 polno čarobnosti, sanj in dobrih norosti. V prihajajočem letu zavestno nabirajte lepe trenutke in spomine namesto lepih stvari. In ne pozabite se ukvarjati z umetnostjo – pišite, rišite, pojte in živite, kot znate samo vi.

Z ljubeznijo,

Kaja

 

65765868787 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/u/n/untitled_43.jpg
2.45 EUR 2020-04-05 Zaloga: Ni na zalogi

Revija Karma+, letnik 15, št. 3

Revija Karma+, letnik 15, št. 3 Več avtorjev

Ta številka izide 29. decembra, zato vam jo bomo odposlali po praznikih, tj. 3. januarja. Po splošnih pogojih naše spletne knjigarne pri nakupu velja minimalen znesek 9,99 €, zato je treba poleg tega artikla v nakupovalno vrečko dodati še kaj drugega, tako da bo skupni znesek presegel 9,99 €. Revijo lahko prelistate s klikom na "Prelistaj" pod sliko naslovnice. V osrčju zime sem končno spoznal, da je v meni nepremagljivo poletje. - Albert Camus Zimski meseci so namenjeni spanju, sanjanju in rasti pod površjem, v varnem zavetju teme. Ob preho...
-50%
 

Vroča cena: 2,45 €

Prihranek: 2,45 € (50%)

Redna cena: 4,90 €

Podrobnosti artikla Revija Karma+, letnik 15, št. 3

ISBN Ne
Leto izdaje 2016
Število strani 64
Dimenzije 21,0 x 29,5
Vezava Mehka vezava
Izdal Inštitut EKO 365
Avtor Več avtorjev

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Revija Karma+, letnik 15, št. 3

Več avtorjev

Vroča cena: 2,45 €

Prihranek: 2,45 € (50%)

Redna cena: 4,90 €

Oglejte si tudi