V vrečki ni artiklov.
Revija Karma+, letnik 15, št. 4

Po splošnih pogojih naše spletne knjigarne pri nakupu velja minimalen znesek 9,99 €, zato je treba poleg tega artikla v nakupovalno vrečko dodati še kaj drugega, tako da bo skupni znesek presegel 9,99 €.

Revijo lahko prelistate s klikom na "Prelistaj" pod sliko naslovnice.

Razsvetljenje pomeni spoznati samega sebe.

- Lao Ce

Spoznati samega sebe je temeljni nauk vseh duhovnih učenj. Zapisan je bil na vratih Pitagorove šole in nad vhodom v preročišče v Delfih. Sokrat je o spoznavanju sebe učil svoje učence, tako kot so to počeli tudi Krišna, Buda, Lao Ce in Jezus. Na poti do prebujenja je ta korak bistvenega pomena.

Sami sebe spoznamo na preprost način: s samoopazovanjem, ki ga imenujemo tudi prisotnost ali čuječnost. Gre za to, da smo zavestno prisotni v sedanjem trenutku. Če to prisotnost izgubimo, sčasoma postanemo nezavedna, mehanična bitja, ki jih vodijo stare navade in vzorci.

To pomlad vas v Karmi+ skupaj z modrimi avtorji vabimo, da okrepite zavedanje sebe in se osvobodite okov starih prepričanj, ki vam ne služijo več. Kot boste spoznali, lahko to storite na več različnih načinov: z opazovanjem sebe, prepoznavanjem vzorcev iz otroštva in poslušanjem telesa, ki ima lastno modrost. V članku o čuječnosti boste odkrili čudovite vaje, kako to storiti v praksi. Hkrati pa se lahko prisotnosti vsak dan učite od otrok in živali, ki si ne delajo skrbi s preteklostjo in sedanjostjo, temveč vedno uživajo tukaj in zdaj.

Kot pravi duhovni učitelj Eckhart Tolle: »Sedanji trenutek je edino, kar sploh je. Razen tega trenutka namreč ni ničesar drugega. Življenje je tukaj in zdaj. Nikdar ni bilo časa, ko vaše življenje ne bi potekalo zdaj, in ga tudi nikdar ne bo. In drugič, zdaj je edini trenutek, ki vas lahko popelje onkraj ozkih meja uma. Je edini dostop do brezčasnega in brezobličnega kraljestva Bitja.«

Z ljubeznijo,

Kaja

3679853225 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/1/_/1_1_21.jpg
2.45 EUR 2020-04-05 Zaloga: Ni na zalogi

Revija Karma+, letnik 15, št. 4

Revija Karma+, letnik 15, št. 4 Več avtorjev

Po splošnih pogojih naše spletne knjigarne pri nakupu velja minimalen znesek 9,99 €, zato je treba poleg tega artikla v nakupovalno vrečko dodati še kaj drugega, tako da bo skupni znesek presegel 9,99 €. Revijo lahko prelistate s klikom na "Prelistaj" pod sliko naslovnice. Razsvetljenje pomeni spoznati samega sebe. - Lao Ce Spoznati samega sebe je temeljni nauk vseh duhovnih učenj. Zapisan je bil na vratih Pitagorove šole in nad vhodom v preročišče v Delfih. Sokrat je o spoznavanju sebe učil svoje učence, tako kot so to počeli tudi Kri&sc...
-50%
 

Vroča cena: 2,45 €

Prihranek: 2,45 € (50%)

Redna cena: 4,90 €

Podrobnosti artikla Revija Karma+, letnik 15, št. 4

ISBN Ne
Leto izdaje 2016
Število strani 64
Dimenzije 21,0 x 29,5
Vezava Mehka vezava
Izdal Inštitut EKO 365
Avtor Več avtorjev

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Revija Karma+, letnik 15, št. 4

Več avtorjev

Vroča cena: 2,45 €

Prihranek: 2,45 € (50%)

Redna cena: 4,90 €

Oglejte si tudi