V vrečki ni artiklov.
Revija Karma+, letnik 16, št. 5

Odprite okna nastežaj

Čas je ravno pravšnji za prebujanje. Ne samo za tisto jutranje, pač pa tudi za prebujanje svoje zavesti, nove rasti in novih začetkov. Narava nas pri tem bodri in nam daje zgled. Morda pa vas bodo k temu še dodatno spodbudili članki v tokratni številki.

Če se nahajate v bolj temačnem obdobju svojega življenja, obvezno preberite intervju s Cristy Žmahar o tem, kako je svojo bolečo zgodbo spremenila v nekaj dobrega. Cristy je še en dokaz, kako nas življenje podpre, ko se odločimo za pozitivne preobrate. Le nekaj pravih odločitev, dovolj volje in vztrajnosti je potrebno, pa se je mogoče izviti iz še tako težke situacije. Seveda mora pri tem sodelovati tudi podzavest.

Zadnja leta so zelo popularne pozitivne afirmacije, ki imajo na nekatere ljudi izredno dober učinek, na druge pa niti najmanjšega. Če spadate med zadnje, ste se gotovo že vprašali, zakaj pri vas te ne delujejo. Odgovor je precej preprost: zato, ker vaša podzavest ne verjame v besede, ki jih izgovarjate. Pred skoraj sto leti je Emil Coue, ki je razvil svojo metodo psihoterapije, temelječo na optimistični avtosugestiji, dejal: »Ko sta zavestni in podzavestni Um v nasprotju, podzavestni vedno zmaga.« Zato je treba pozitivne afirmacije ponavljati tako dolgo, da jim začne verjeti tudi naša podzavest.

Svojim pozitivnim mislim, ki jih izgovarjate, pa boste lažje verjeli, če boste skladno z njimi tudi živeli. Odklopite se od robotskega načina življenja in avtomatiziranih navad. Zjutraj namesto telefona ali takojšnjega hitenja k opravkom najprej odprite okna nastežaj, vdihnite svež zrak, prisluhnite pticam, ki vam pojejo dobro jutro, in začutite vetrič, ki vas nežno boža. Poiščite svoj ritual, ki vam ustreza, in mu namenite svojo pozornost vsak dan vsaj kratek čas. Naučite se obdržati lastno energijo in izpustiti tujo. Duhovna higiena je namreč ključna za našo dobrobit in zasluži, da se ji posvetimo vsaj toliko kot umivanju zob in drugim navadam, ki jim samoumevno sledimo skozi vse svoje življenje. Se tega dovolj zavedamo?

Lara Jelen

6756878769 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/u/n/untitled_2_6_9.jpg 6756878769
2.45 EUR 2020-04-05 Zaloga: Ni na zalogi

Revija Karma+, letnik 16, št. 5

Revija Karma+, letnik 16, št. 5 Več avtorjev

Odprite okna nastežaj Čas je ravno pravšnji za prebujanje. Ne samo za tisto jutranje, pač pa tudi za prebujanje svoje zavesti, nove rasti in novih začetkov. Narava nas pri tem bodri in nam daje zgled. Morda pa vas bodo k temu še dodatno spodbudili članki v tokratni številki. Če se nahajate v bolj temačnem obdobju svojega življenja, obvezno preberite intervju s Cristy Žmahar o tem, kako je svojo bolečo zgodbo spremenila v nekaj dobrega. Cristy je še en dokaz, kako nas življenje podpre, ko se odločimo za pozitivne preobrate. Le nekaj pravih odločitev, ...
-50%
 

Vroča cena: 2,45 €

Prihranek: 2,45 € (50%)

Redna cena: 4,90 €

Podrobnosti artikla Revija Karma+, letnik 16, št. 5

ISBN 6756878769
Leto izdaje 2018
Število strani 64
Dimenzije 21,0 x 29,5
Vezava Mehka vezava
Izdal Zavod Gaia planet
Avtor Več avtorjev

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Revija Karma+, letnik 16, št. 5

Več avtorjev

Vroča cena: 2,45 €

Prihranek: 2,45 € (50%)

Redna cena: 4,90 €

Oglejte si tudi