V vrečki ni artiklov.
Revija Karma+, letnik 17, št. 1

Ste srečni?

Česa si ljudje najbolj želimo? V glavnem je v naših željah vedno prisotna sreča. Kajti če smo srečni, smo zdravi. Pa ne samo to. Če smo srečni, potem to pomeni, da smo točno tam, kjer želimo biti. Da imamo vse, kar potrebujemo. Da smo zadovoljni s svojim življenjem, da smo obdani z ljubeznijo in še kaj. Vse, kar počnemo, počnemo zato, da bi bili na neki točki srečni. Tako kot so ljudje pred nami iskali zlato, mi zdaj iščemo srečo. Upoštevamo tisoč in en nasvet, da bi jo ulovili, a se včasih še vseeno izmuzne. Je to morda zato, ker danes počnemo nekaj z namenom, da bi bili srečni jutri? Kaj pa, če bi prav zdaj, v tem trenutku, storili nekaj, kar bi nas nemudoma osrečilo? Poskusite in ugotovili boste, da sploh ni potrebno veliko.

Morda, upamo, vas bo vsaj malo osrečilo že branje tokratne številke revije, ki je prežeta s pozitivnimi nasveti in z energijo, ki vam sporoča, da je na tem svetu mogoče prav vse. Da je možnosti, ki so nam dostopne, vedno več in da gotovo tudi za vas obstaja nekaj, kar bo izpopolnilo vaše življenje. Morda si morate samo zastaviti tri najpomembnejša življenjska vprašanja, mogoče morate v svojem življenju uloviti pravo ravnovesje, napraviti manjšo spremembo ali pa se, kot toplo priporoča Mantak Chia, preprosto in čim pogosteje nasmehniti svojim notranjim organom.

Kar nekaj zanimivih pogovorov, nasvetov in misli želimo z vami deliti na naslednjih straneh. Elena Sofia Seničar, recimo, pravi, da se nam ni treba izogibati črnogledih ljudi, če želimo biti srečni. Ana Trebežnik piše o desetih znakih, ki razkrivajo, da ste ujeti v vlogo žrtve (kar nikoli ni dobro ne za vas niti za vašo okolico). Svetovno znani avtor knjig Pogovori z Bogom, ki se vam tokrat nasmiha tudi z naslovnice, pa vam med drugim sporoča: »Vedite, da se v vsakem trenutku lahko poustvarite, torej ste uspeh že sami po sebi.« Prijetno in koristno branje vam želim!

Lara Jelen


Karma+

Revija Karma + je prva revija za osebno rast, duhovnost, zdrav način življenja in o skrbi za naš planet! :)

Ponosni smo, da sodelujemo z najboljšimi avtorji iz omenjenih področij, ki bralcem vedno znova predstavljajo najboljše načine, metode, pristope in izdelke, s katerimi si lahko pomagamo do boljšega življenja.Tako kot moramo v življenju k zdravju pristopiti celostno, tudi revijo ustvarjamo na ta način.

Naši bralci so v prvi vrsti ljudje, ki iščejo celostne rešitve za svoje težave. V ljudeh prebujamo ljubezen do sebe, boljše odnose, zdrav način življenja, skrb za naš planet in dvig zavesti.

Karmo+ poiščite v svoji najljubši trafiki, večji prodajalni Spar ali Mercator ali bencinski črpalki.

Vsa prodajna mesta najdete tukaj.

Karmo+ lahko naročite tudi na naši spletni strani. Poštnina znaša le 1,95 € :)

Ne spreglejte tudi letne in dvoletne naročnine, kjer boste dodatno prihranili.

5945541654 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/k/a/karma.jpg 5945541654
2.45 EUR 2020-04-08 Zaloga: Ni na zalogi
-50%

Revija Karma+, letnik 17, št. 1

Revija Karma+, letnik 17, št. 1 Več avtorjev

Česa si ljudje najbolj želimo? V glavnem je v naših željah vedno prisotna sreča. Kajti če smo srečni, smo zdravi. Pa ne samo to. Če smo srečni, potem to pomeni, da smo točno tam, kjer želimo biti. Da imamo vse, kar potrebujemo. Da smo zadovoljni s svojim življenjem, da smo obdani z ljubeznijo in še kaj. Vse, kar počnemo, počnemo zato, da bi bili na neki točki srečni. Tako kot so ljudje pred nami iskali zlato, mi zdaj iščemo srečo. Upoštevamo tisoč in en nasvet, da bi jo ulovili, a se včasih še vseeno izmuzne.

Vroča cena: 2,45 €

Prihranek: 2,45 € (50%)

Redna cena: 4,90 €

Podrobnosti artikla Revija Karma+, letnik 17, št. 1

ISBN 5945541654
Leto izdaje 2018
Število strani 64
Dimenzije 21,0 x 29,5
Vezava Mehka vezava
Izdal Zavod Gaia planet
Avtor Več avtorjev

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Revija Karma+, letnik 17, št. 1

Več avtorjev

Vroča cena: 2,45 €

Prihranek: 2,45 € (50%)

Redna cena: 4,90 €

Oglejte si tudi