V vrečki ni artiklov.

Rhonda Byrne

Rhonda Byrne je avstralska televizijska pisateljica in producentka. Njena knjiga Skrivnost (ki temelji na istoimenskem filmu) temelji na prepričanju v zakon privlačnosti. Napisala je več nadaljevanj knjige, med njimi The Power, Čarobnost in Junak, pa tudi druge knjige, ki se nanašajo na knjigo Skrivnost.

 

Rhonda Byrne

Rhonda Byrne se je rodila leta 1945 v Melbournu v Avstralij. Delala je kot izvršna producentka za televizijo. Po smrti očeta leta 2004 je Rhonda Byrne postala zelo potrta. Na pobudo hčerke Hailey je prebrala knjigo Walla D. Wattlesa The Science of Getting Rich. Odkrila je pozitivno razmišljanje, zakone privlačnosti in kako najti prihodnji uspeh v življenju. Zato je začela raziskovati to temo in projekt Skrivnost se je rodil.

Glede na raziskave, Rhonda Byrne trdi, da so vsi veliki možje v zgodovini vedeli za zakone privlačnosti: Abraham Lincoln, Ludwig van Beethoven, Winston Churchill in drugih. Z raziskovanjem je Rhonda Byrne našla trenutne zagovornike zakonov privlačnosti: Jack Canfield, podjetnik John Assaraf, vizionar Michael Beckwith, John Demartini, Bob Proctor, James Arthur Ray, Joseph Vitale, Lisa Nichols, Marie Diamond in John Gray.

Rhonda Byrne je uspeh »našla« s knjigo in filmom Skrivnost. Knjiga Skrivnost je bila objavljena leta 2006 in do pomladi 2007 se je prodala v več kot 19 milijonih izvodih in je prevedena v več kot 40 jezikov. Obstajajo številna pričevanja o zgodbah o uspehu ljudi po vsem svetu, ki so s pristopom pozitivnega razmišljanja, razloženim v knjigi, spremenili svoje življenje

Glavna priljubljenost in komercialni uspeh je Rhonda Byrne pridobila po nastopu v šovu The Oprah Winfrey.

Dela Rhonde Byrne: Skrivnost, Kako mi je Skrivnost spremenila življenje

Naraščajoče Padajoče
po strani

Naraščajoče Padajoče
po strani