V vrečki ni artiklov.

Richard Webster

Richard Webster je mentalist, hipnotizer in avtor več kot 75 knjig s področja duhovnosti, ki so prejele številne nagrade in se prodale v več milijonskih nakladah. Tematike, o kateri piše, med drugim obsegajo feng šuj, jasnovidnost, numerologijo, sporazumevanje z angeli, branje usode z dlani in nasvete za uporabo kristalov. Njegove knjige so bile prevedene v 29 jezikov.

Časopis New Idea ga je razglasil za najuspešnejšega pisatelja iz Nove Zelandije.

Richard Webster

Richard Webster, rojen leta1946, avtor najbolje prodajanih knjig, mentalist, hipnotizer in čarodej.

Kot otrok je pisal in ustvarjal tedenski časopis z imenom The Waiochiel, ki ga je prodal svojim sosedom. Nekaj let je Richard Webster delal v založništvu, nato je začel s kariero pisatelja, zabavljača in govornika. Je avtor 112 knjig, predvsem o new age temah. Napisal je tudi tri romane.

Knjige Richarda Websterja so prevedene v 29 jezikov, Rainbow News pa ga je označil za "enega najuspešnejših piscev v državi". Revija New Idea je zapisala, da je Richard "verjetno najuspešnejši avtor Nove Zelandije".

Richard Webster je nastopal v številnih radijskih in televizijskih programih, med njimi Hard Copy, WMAQ-TV (Chicago), KTLA-TV (Los Angeles), KSTW-TV (Seattle) ter Mike in Maty (ABC).

Leta 2000 je bila ustanovljena nagrada za popularno fantastiko Richarda Websterja, zmagovalec pa je prejel nagrado v višini 5000 USD in objavo njegovega dela.

Zanimivo je, da je bil Richard Webster predsednik Novozelandskega društva čarovnikov. Leta 2013 je prejel prestižno nagrado Grand Master of Magic.

Čeprav je bila njegova prva knjiga objavljena leta 1972, se je Richardova pisateljska kariera res začela v začetku osemdesetih let, ko je začel brati iz dlani v nakupovalnih središčih. Takrat je bilo branje iz dlani na Novi Zelandiji nezakonito. Da bi odpravil to težavo, je Richard Webster napisal knjižico na 32 straneh. Vsi, ki so kupili eno knjižico, so prejeli brezplačno branje iz dlani. Čez kakšen mesec so se Richardove stranke vrnile in želele še eno knjižico.

Kasneje je Richard Webster postal pisatelj za »polni delovni čas«.

Richard je delal tudi kot čarodej, odrski hipnotik in hipnoterapevt ter je pisal knjige o vseh teh temah. Brookfield Press je objavil 40 Richardovih knjig o magiji in knjigo za hipnoterapevte o tem, kako voditi regresijo v preteklem življenju.

 

Naraščajoče Padajoče
po strani

Naraščajoče Padajoče
po strani