V vrečki ni artiklov.

Robert Schwartz

S tesnim sodelovanjem z več mediji in kanali je raziskal načrte pred rojstvom mnogih, mnogih ljudi. Naučil se je, da dogodki v njihovem življenju niso niti naključni niti poljubni, temveč del pametno zasnovanega in zapletenega načrta - načrta, ki so ga sami pogumno zasnovali. Naučil se je tudi, da duše iz različnih razlogov pogosto izbirajo zelo različne izzive. Motivacije svoje duše lahko zato slišite v zgodbi o nekom, čigar življenje je, vsaj na površini, zelo drugačno od vašega. V načrtu vaše duše in daru vaše duše vam ponuja življenjske zgodbe in načrte pred rojstvom dvaindvajsetih pogumnih duš.

Robert Schwartz

Na osebni seji z medijem leta 2003 se je avtor Robert Schwartz začudil, da je govoril z nefizičnimi bitji, ki so o njem vedela vse - ne le tisto, kar je počel v življenju, ampak tudi tisto, kar je mislil in čutil. Povedali so mu, da je načrtoval veliko svojih najtežjih izkušenj, preden se je rodil. Zavedajoč se, da bo znanje o načrtovanju pred rojstvom ljudem prineslo veliko ozdravitve in jim omogočilo razumevanje globljega namena njihovih življenjskih izzivov, je Robert Schwartz  naslednja tri leta posvetil preučevanju načrtov pred rojstvom več deset posameznikov. Izredna spoznanja, ki so se pojavila, govorijo o našem srčnem, univerzalnem hrepenenju po znanju. . . zakaj.

Robert Schwartz je diplomiral iz psihologije na Dartmouth Colleg. Delal je kot samostojni novinar pri različnih publikacijah. Redno govori na temo načrtovanja pred rojstvom na prizoriščih po Združenih državah Amerike.

Robert Schwartz ponuja duhovne seje, kontakt z nam ljubljeno osebo, ki je umrla, regresijo duše v preteklem življenju. Robert Schwartz želi pomagati  ljudem ozdraviti, reševati življenjska vprašanja in razumeti njihov življenjski načrt. Skrbi za svoje stranke in v svoje delo vnaša sočutje in empatijo. Če se odločite za delo z Robertom Schwartz-om, bo počaščen, da bo ena lučka na vaši poti.

V knjigi Načrt duše Robert Schwartz opisuje: odkrivanje resničnega pomena življenja, ki ste ga načrtovali, preden ste se rodili. Načrt duše vsebuje zgodbe ljudi, ki so načrtovali telesno bolezen (aids in rak dojke), imeli invalidne otroke, gluhost, slepoto, odvisnost od drog, alkoholizem, izgubo ljubljene osebe in hude nesreče.

V knjigi Dar duše pa Robert Schwartz opisuje: zdravilna moč življenja, ki ste ga načrtovali, preden ste se rodili. Raziščite predpostavko, da smo vsi večne duše, ki načrtujejo svoje življenje, vključno z našimi največjimi izzivi, preden se rodimo za namene duhovne rasti. Dar duše raziskuje načrtovanje duhovnega prebujanja, splava, nege, zlorabe odnosov, spolnosti, incesta, posvojitve, revščine, samomora, posilstva in duševnih bolezni. Obstaja tudi poglavje o načrtovanju, ki ga izvajamo s svojimi bodočimi hišnimi ljubljenčki. Da, naši ljubljeni spremljevalci živali so del našega načrta!

Naraščajoče Padajoče
po strani

Naraščajoče Padajoče
po strani