V vrečki ni artiklov.
Robotski sesalnik z dezinfekcijo Viomi Alpha UV-S9

Inovativna tehnologija, za varovanje vašega zdravja in čistočo vašega doma!
Podjetje Xiaomi v sodelovanju z Viomi premika meje svoje inovativnosti z novim robotskim sesalnikom Viomi Alpha UV-S9. Odlikuje ga najnovejša sterilizacijska tehnologija, ki učinkovito uniči do 99,9% 5 različnih vrst bakterij. Za zagotavljanje varnosti se UV sterilizacijska lučka samodejno izklopi v trenutku, ko sesalnik stopi v stanje pripravljenosti ali ko ta ni več na tleh.
Sesalnik ohranja klasično obliko Viomijevih robotskih sesalnikov, hkrati pa nudi kar nekaj izboljšav v primerjavi s svojimi predhodnimi modeli. Tako ob upoštevanju zadnjih modnih smernic na trgu robotskih sesalnikov, prihaja v popularni kombinaciji s priloženo samočistilno polnilno postajo. Najnovejši sistem sesalniku omogoča, da sam izprazni posodo za prah brez vašega posredovanja in tako prihrani vaš čas ter poskrbi, da se med praznjenjem delci prahu ne vrnejo ponovno v prostor.

Sistem čiščenjča s trojnim filtrom
Ko sesalnik zazna, da ima polno svojo 250 ml posodo za prah, se samodejno postavi na polnilno postajo, le-ta pa zahvaljujoč inovativnemu 950W Damping 2.0 sesalnemu mehanizmu s kratko 381 mm cevjo hitro in brez težav vsesa vso umazanijo iz sesalnika v svojo 3 litrsko vrečko za prah. Pri prenosu smeti iz sesalnika v čistilno vrečko uporablja 3 slojni HEPA filtrirni sistem, ki v prostor ne spusti drugega kot samo čist zrak brez vsakih delcev.. Polnila postaja je opremljena z LED indikatorjem – tako vas bo tudi opozorila v primeru, da je vrečka v postaji polna. Vrečko enkrat mesečno nato preprosto odstranite in zamenjate z novo, podobno kot pri klasičnih sesalcih – tako ne boste prišli v stik s prahom, saj je vrečka popolnoma zaprta. Poleg omenjenega se na polnilni postaji nahaja tudi LED indikator za prikaz preostale življenjske dobe baterije ter prikazovalnik statusa izpraznjevanja vašega robotskega sesalnika. 

Visoka zmogljivost čiščenja
Sesalna moč robotskega sesalnika Alpha UV znaša 2700 Pa, kar mu omogoča, da je kos najmanjšim delcem prahu, lasem kot tudi dlakam hišnih ljubljenčkov. Sesalnik je opremljen z naprednim in tihim japonskim Nidec brezkrtačnim motorjem, ki se ponaša z visoko vzdržljivostjo. V spodnjem delu se nahaja glavna krtača s samodejno višinsko prilagoditvijo. Ta se vrti tik nad površino in tako z lahkoto zajame vso umazanijo, pri tem pa samodejno zazna vrsto talne površine (ploščice, trda tla, preproge) ter temu primerno prilagodi moč samega sesanja. Opremljen z 250 ml rezervoarjem za vodo ter lahko inteligentno prilagodi količino vode, ki se dovaja na krpo in tako prepreči nepotrebno uhajanje vode in poškodbe tal. V kombinaciji s tako imenovanim S ali Y vzorcem čiščenja bo posnemal ročno pomivanje kot noben drug model na trgu. Naj omenimo, da novi Viomi nudi 3 stopenjski elektronski nadzor nad vodno črpalko in se tako popolnoma prilagodi vašim potrebam. Njegova oblika pa varuje pred kakršnim koli izlitjem vode.

Ponaša se tudi z najnovejšo sterilizacijsko tehnologijo, ki učinkovito uniči do 99,9% 5 različnih vrst bakterij. Ker je varnost na prvem mestu se UV sterilizacijska lučka samodejno izklopi v momentu, ko sesalnik stopi v stanje pripravljenosti ali ko ta ni več na tleh.

VIOMM_ALPHAUV https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/7fcb6c8101ee80c32a9da7dd78e8d271/i/n/inteligentni-robotski-sesalec-viomi.jpg
649 EUR 2021-12-05 Zaloga: Na zalogi

robotski sesalnik proti virusom

  • robotski sesalnik proti virusom
  • Viomi Alpha UV-S9 dezinfekcija uv
  • xiaomi viomi uv sesalec robot

Robotski sesalnik z dezinfekcijo Viomi Alpha UV-S9

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 600 zlatnikov = 6,00 €.
Inovativna tehnologija, za varovanje vašega zdravja in čistočo vašega doma!Podjetje Xiaomi v sodelovanju z Viomi premika meje svoje inovativnosti z novim robotskim sesalnikom Viomi Alpha UV-S9. Odlikuje ga najnovejša sterilizacijska tehnologija, ki učinkovito uniči do 99,9% 5 različnih vrst bakterij. Za zagotavljanje varnosti se UV sterilizacijska lučka samodejno izklopi v trenutku, ko sesalnik stopi v stanje pripravljenosti ali ko ta ni več na tleh.Sesalnik ohranja klasično obliko Viomijevih robotskih sesalnikov, hkrati pa nudi kar nekaj izboljšav v pr...
Cena: 649,00 €

Podrobnosti artikla Robotski sesalnik z dezinfekcijo Viomi Alpha UV-S9

Vsebina Ne
Proizvajalec Vega

    Kategorije

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).