Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Rodovna knjiga žensk

Na zalogi
SKU
9789619451205
Dodaj v primerjavo
Cena 47,00 €

Rodovna knjiga žensk je namenjena vsem vašim prednicam in vsem vašim potomkam. Gre za knjigo ženskih zapisov vaše družine, ki se predaja iz roda v rod. Rodovna knjiga žensk je darilo. Darilo ženskam.

Dodaj na seznam želja

Družina

Ko pride ta knjiga v družino, le ta najprej skozi voden vprašalnik popelje najstarejšo živečo žensko v vaši  družini, potem pa se predaja vedno mlajši ...

Družinski vzorci se ozaveščajo ter razkrivajo skrite pasti in darove vaše družine, hkrati pa knjiga ohranja prenos znanja, tradicije naprej v rod.

Vprašalnik vsako žensko popelje skozi osnovne informacije, od številke noge, do njenega rojstnega kraja, sester, krvne skupine, barve las, podatkov ob rojstvu, izobrazbe, strasti, izkušenj v odnosih, nasvetov za vzgojo otrok, največjih izzivov, šibkih točk, hobijev, vrednot, potovanj, različnih življenjskih vprašanj.

Rodovna knjiga žensk poskrbi tudi, da vsaka ženska zapiše svoje najljubše recepte, opiše prehranjevalne navade, svojo zdravstveno zgodovino, gospodinjske nasvete in recepte in druge dragocene podatke, ki ne bodo šli v pozabo, vendar se bodo ohranjali in predajali naprej, iz roda v rod.

To je način, da preprečimo izgubo znanja in modrosti, živimo namreč v času, ki je vse manj naklonjen ohranjanju tradicije, varovanju družinske dediščine, zato je vaš zapis v to knjigo najpomembnejši zapis kot ženska za ženske.

Predaja modrosti iz roda v rod še nikoli ni bila tako ogrožena, zato preprečite izgubo vaše družinske kulture in naredite svoj pečat, ustvarite nekaj tudi za bodoče rodove! 

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789619451205
Leto izdaje 2019
Dimenzije 29,3 x 30,8
Vezava Trda
Izdal Klepet ob kavi
Avtor Jasmina Kandorfer
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Rodovna knjiga žensk
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Rodovna knjiga žensk

Cena 47,00 €