V vrečki ni artiklov.
Rokavice "karate"

Rokavice za karate

Te elastične rokavice za karate bele barve imajo na prednjem delu dve odprtini za po dva prsta, na stranskem pa je odprtina za palec. Zgornji del, ki pokriva členke in stranski del, ki pokriva rob dlani sta obložena z zaščitno peno (pri modelu JR je obloga debelejša), ki omogoča dobro zaščito in preprečuje modrice.

Rokavice za karate so izdelane iz 100% bandažam podobnega elastičnega bombaža, ki ne draži kože in so kot takšne primerne tako za udarjanje, kot tudi za grabljenje, kar omogočajo prosti prsti.

Rokavice za karate soprimerne za karate Kumite in tudi sparing vseh ostalih veščin in športov. Poleg tega pa so primerne tudi za veščine kot so Ju Jitsu in udarjanje v vrečo.

Prodajajo se v paru.

Pranje: do 30°

Velikosti: Junior in Senior

Priporočamo tudi nakup odstranjevalca neprijetnih vonjav.

484416 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/r/o/rokavice_karate.jpg
10 EUR 2021-07-28 Zaloga: Na zalogi

Rokavice "karate"

Rokavice "karate"

* Obvezna polja

Bele elastične rokavice za karate so primerne tako za karate Kumite, kot tudi za udarjanje v vrečo. Obložene so s peno, katera nudi zaščito in preprečuje modrice. Narejene so iz elastičnega bombaža, kateri ne draži kože. 
Cena: 10,00 €

Podrobnosti artikla Rokavice "karate"

Izdal Zavod Gaia planet

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).
Rokavice "karate"

Oglejte si tudi