V vrečki ni artiklov.
Rolerji Powerslide Swell Trinity Royal Blue 100 (senior)

Rolerji 


Lastnosti:
  • Čevelj: Glass-fiber reinforced plastic, Trinity 
  • Podvozje: Powerslide Elite casted,Trinity 3x100mm, 9,1", Magnesium 
  • Kolesa:Powerslide Infinity SWELL 100mm, 83A
  • Ležaji: Wicked ABEC 7

Model Poweslide Swell Trinity Royal Blue daje veliko večji poudarek na udobje med rolanjem in je primeren tako za začetnike kot izkušene ljubitelje rolanja. Večja kolesa zagotavljajo lažje nadzorovanje vožnje in ublažijo vožnjo preko razpok in grbin. Trinity okvirji na teh rolerjih omogočajo večjo stabilnost.

Rolanje

Rolanje je postalo ena najpriljubljenejših oblik športne rekreacije, rolerje pa lahko uporabljamo tudi kot prevozno sredstvo namesto kolesa ali avtobusa. Na rolerjih se lahko imenitno zabavamo in mimogrede poskrbimo še za krepitev mišic trebuha, zadnjice, stegenskih mišic, razvijamo koordinacijo in poskrbimo za povečanje telesne vzdržljivosti ter boljše počutje.

Seveda med rolanjem porabljamo tudi kalorije ali po domače povedano – hujšamo.

Revolucionarno preobrazbo iz kotalk v rolerje lahko pripišemo dvema ameriškima hokejistoma, Scottu in Brennanu Olsonu, ki sta v začetku 80. let prejšnjega stoletja za potrebo treniranja med poletnim – zunajsezonskim časom kotalke spremenila po podobi drsalk. Danes se rolerji in rolanje hitro razvijajo, posledica je vedno več športnih tekmovanj na rolerjih, kot so ulična tekmovanja, park rolanja, hokej na rolerjih (inline hokej), hitrostno rolanje, slalom, downhill ...

Poznamo pet osnovnih vrst rolerjev: za hitrostno rolanje, za rekreacijsko rolanje, za inline hokej, za freestyle rolanje in za ekstremno rolanje.523896252356256 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/p/o/powerslide-swell-trinity-royal-blue-100-fitnes-rolerji-senior.jpg
207.99 EUR 2020-08-12 Zaloga: Na zalogi

Rolerji Powerslide Swell Trinity Royal Blue 100 (senior)

Rolerji Powerslide Swell Trinity Royal Blue 100 (senior)

* Obvezna polja

Model Poweslide Swell Trinity Royal Blue daje veliko večji poudarek na udobje med rolanjem in je primeren tako za začetnike kot izkušene ljubitelje rolanja. 
Cena: 207,99 €

Podrobnosti artikla Rolerji Powerslide Swell Trinity Royal Blue 100 (senior)

Izdal Zavod Gaia planet

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).