V vrečki ni artiklov.
Roll-on parfum Vrtnica

Parfum

Roll-on parfum Vrtnica je ročno izdelan iz naravnih in ekoloških sestavin. Razkošen vonj vrtnice je primeren za ženstvene trenutke. Parfum vsebuje ekološki rastlinski alkohol iz žita in absolut vrtnice. Absoluti se pridobivajo iz rastlin s pomočjo topil (npr. alkohol) in so močno koncentrirani. Absolut vrtnice je eden najdražjih, saj za 1 mililiter potrebujemo kar 1200 vrtničnih cvetov.

Prestižen parfum ne vsebuje umetnih dišav ali vrtnici podobnih vonjev, ampak samo pravi absolut damaščanske vrtnice. Eterična olja zagotavljajo nevsiljiv prefinjen vonj, ki ne bode v nos, in s časom nežno zbledi. Zato je nanos potrebno ponavljati večkrat čez dan. Parfum z roll-on kroglico, ki lepo drsi po koži, je priročne velikosti za v torbico ali žep.

Pred uporabo dobro pretresite. Po uporabi dobro zatesnite pokrovček.

Prijazno do živali. Vegansko. 100% naravno in 99,2% ekološko.

Sestavine: alkohol, absolut vrtnice

Količina: 9 ml

ekološki roll-on parfum vrtnicaIKC UM logo

4546574654 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/r/o/roll_on_parfum_vrtnica.jpg
10.5 EUR 2020-07-18 Zaloga: Na zalogi

Roll-on parfum Vrtnica

Roll-on parfum Vrtnica

Roll-on parfum Vrtnica je ročno izdelan iz naravnih in ekoloških sestavin. Razkošen vonj vrtnice je primeren za ženstvene trenutke. Parfum z roll-on kroglico, ki lepo drsi po koži, je priročne velikosti za v torbico ali žep.
Cena: 10,50 €

Podrobnosti artikla Roll-on parfum Vrtnica

Izdal Zavod Gaia planet

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).