V vrečki ni artiklov.

Romi Neustadt

Romi Neustadt je mama dveh otrok, žena, hčerka, avtorica najbolj prodajane knjige, govornica, podjetnica in trenerka. In kar je najpomembneje, vse to je dosegla brez 10ih zaposlenih, brez da bi spala le dve uri na dan in brez da bi se ji povsem utrgalo. Ugotovila je, da je ključ do dosege vseh ciljev v – pazi zdaj, bejba – prioritetah.

Romi Neustadt

Lahko imamo vse stvari, ki so nam res pomembne. Kako Romi Neustadt to ve? Ker je to storila in sedaj pomaga drugim ženskam, da imajo vse.

Njen mož John je naturopatski zdravnik, podjetnik ter neverjeten mož in oče. Je mama Nate-u in Bebe, in to je najpomembnejše delo in največja čast, kar jih bo Romi Neustadt kdaj imela. Otroka sta živahna, smešna človeka, ki odraščata prehitro in jo naučita toliko (ali več), kot je ona njiju. Njena družina je daleč največji dosežek in najpomembnejši del njenega življenja.

Romi Neustadt je ljubiteljica joge, velikih dogodivščin in čarobnih trenutkov. Je svetovna popotnica, ljubiteljica dobrih filmov in knjig, lahkega spanca in včasih dobrega joka.

Prav tako je Romi Neustadt podjetnica, ki je zgradila izjemno uspešno podjetje za prodajo. Je odlična avtorica, ki je napisala knjigo in uči druge o neposredni prodaji, mrežnem trženju in drugih prodajnih poklicih (nepremičnine, zavarovalništvo). Romi Neustadt je govornica in življenjska ter poslovna trenerka, ki rada deli svojo težko prisluženo modrost. Svoje modrosti zaupa na kavi ali ob kozarcu vina z ženskami, ki so pripravljeni sanjati svoje najbolj divje sanje in so zavezane, da jih bodo dosegle.

Romi Neustadt bi vas rad naučila, da ne glede na to, ali delate v poslovnem svetu ali pa ste mama, ki bi rada gradila svoje sanje, skupaj z dobrimi ljudmi lahko ugotovite, kaj želite in kako to uresničiti.

Romi Neustadt vas želi naučiti, kako določiti svoje prioritete in postaviti cilje. Kako reči NE pogosteje, kako lahko rečete DA, kadar resnično želite. Kako postaviti in držati meje in kako se v vseh delih svojega življenja pokazati kot resnični vi. Želi vam pomagati pri sprejemanju navad, ki vam bodo pomagale v vseh delih življenja in rasti. Deli izzive, s katerimi se je soočala, napak, ki jih je storila in česar se je naučila na poti, da se lahko tudi vi naučite.

Pomagala vam bo povečati samozavest, da boste prevzeli več tveganj. Vedno ne bo udobno, toda če ste res pozorni, ste lahko prepričani, da je za vaše življenje karkoli mogoče.

Pojasnjuje, da ne ve vsega in podobno kot vi, je vedno »v teku«. Še vedno se učim in raste in se razvija kot žena, starš, podjetnica, prijateljica in človek. Upa, da vam bo vse, kar deli, pomagalo pri učenju, rasti in razvoju - lahko rečemo, da ga imate vsi.

Ker si vsi to zaslužimo, se vam ne zdi?

Romi Neustadt vam v posnetku opiše, kaj vsebuje njena najnovejša knjiga.

Romi Neustadt vam sporoča, kako se naučiti reči NE.

Naraščajoče Padajoče
po strani

Naraščajoče Padajoče
po strani