V vrečki ni artiklov.

Rudi Kirar

Rudi Kirar je glasbenik po duši, popotnik za sprostitev, športnik po nuji in podjetnik po poklicu. Drugačen. Njegove misli niso bile omejene v družbenih normah in njegova dejanja niso bila v smeri ustaljenih poti. Celo najbolj osnovna dejanja v življenju opravlja drugače, unikatno. Ne zmeni se za družbene norme in pričakovanja, izogiba se negativne energije in črnih misli.

Ker ga pričakovanja družbe niso zanimala, je pustil srednjo šolo in se podal na pot, ki ga je zanimala – podjetništvo. Po nekaj letih stalnega samo-izobraževanja, po vsaj 300 prebranih knjigah o prodaji, vodenju, psihologiji in podjetništvu je res stopil uradno v podjetništvo.

Že v mladih letih je Rudi Kirar kot podjetnik doživel velike uspehe. S poslovnim partnerjem je postavil uspešno podjetje, ki je že prodrlo v kar 4 evropske države. Rudi Kirar nadaljuje svojo podjetniško pot samostojno od aprila 2013. 

Ne gre se le za to, da je dosegel izjemen poslovni uspeh že pri svojih 26. letih. Ne. Pravi, da je bolj pomembno to, kakšen človek je ob tem postal. In kdo je Rudi Kirar v »prostem času«?Navdušen popotnik, zagovornik športa in zdravega načina življenja, soustanovitelj Društva za samorazvoj in ljubitelj humoristične nanizanke Tretji kamen od sonca. Rudi Kirar je zagotovo oseba, ki bo pustila za seboj izjemno zapuščino tistim, ki si želijo v življenju nekaj več … Tisto več, ki je tam zgoraj, povsem na vrhu.

Na svojem ekskluzivnem blogu www.rudikirar.net brezplačno deli nove neprecenljive informacije.

V septembru 2013 so Rudija Kirarja poklicali z najbolj priznane slovenske revije o podjetništvu – Revija Podjetnik, saj so ga prepoznali kot inspiracijsko zgodbo mnogim mladim v podjetništvu. Prispevek si lahko pogledate na povezavi: RUDI KIRAR V REVIJI PODJETNIK

Naraščajoče Padajoče
po strani

Naraščajoče Padajoče
po strani