Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

S kolesom po Sloveniji – kolesarni vodnik

na zalogi pri dobavitelju- dobava 5-7 dni.
SKU
9789610135449
Dodaj v primerjavo
Cena 29,95 €
Dodaj na seznam želja

Sebastjan Vehar, avtor novega Kolesarskega vodnika po Sloveniji, je eden tistih navdušenih kolesarjev, ki mu kolo pomeni zares pravi način aktivnega preživljanja prostega časa. Obenem je tudi navdušen popotnik in fotograf, že vrsto let pa sodeluje tudi pri reviji Gea. 

Z avtorjem na kolesu spoznavamo Slovenijo v več kot petdesetih lahkih do srednje težkih, večinoma enodnevnih izletih, primernih tako za odrasle posameznike kot tudi za družine. Izlete si lahko prilagodimo po svojih sposobnostih in možnostih, lahko jih odpeljemo v eni ali več etapah. Izleti so večinoma krožni, kar pomeni, da se pri večini vrnemo na izhodišče. Vsak izlet zajema opis poti z zemljevidom, opis glavnih krajev ob poti, turistične značilnosti in kulturne znamenitosti ob poti ter vse potrebne splošne informacije in napotke za varno pot.
 
50 nazornih zemljevidov z orisi tur vam bo v veliko pomoč pri načrtovanju izletov in dostopanju do izhodišč. Pomembne telefonske številke in kontakti ter spletne strani posameznih ustanov in turistično-informativnih centrov vam bodo pomagale, da si boste lahko že predhodno organizirali posamezne oglede.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789610135449
Leto izdaje 2015
Število strani 272
Dimenzije 16,6 x 24,7
Vezava Trda
Izdal Mladinska knjiga Založba d.d.
Avtor Sebastjan Vehar
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:S kolesom po Sloveniji – kolesarni vodnik
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

S kolesom po Sloveniji – kolesarni vodnik

Cena 29,95 €