Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Sagan - Moj svet

Na zalogi
SKU
9789619451106
Dodaj v primerjavo
Cena 24,90 €

Peter Sagan je trikrat zaporedoma zmagal na svetovnem kolesarskem prvenstvu, osvojil mavrično majico svetovnega prvaka in se zapisal v zgodovino kot eden največjih kolesarjev vseh časov. Peter izžareva strast do športa in prikupno željo, da svojim navijačem prikliče nasmeh na obraz. 

 

Dodaj na seznam želja

Peter Sagan

Kaj se dogaja v glavi enega največjih zvezdnikov kolesarske karavane? Peter Sagan je v letih 2015, 2016 in 2017 dosegel na videz nemogoče: trikrat zaporedoma je zmagal na svetovnem kolesarskem prvenstvu, osvojil mavrično majico svetovnega prvaka in se zapisal v zgodovino kot eden največjih kolesarjev vseh časov. Brez strašne podpore nacionalnih ekip, kot jo premorejo nekateri drugi junaki kolesarskega cirkusa. Brez strašne taktike. Brez preračunljivosti. Zgolj s tem, da je, kar on sam pač je: levjesrčni Sagan.

Toda Peter Sagan ne niza samo zmag. Peter Sagan zabava. Vsak trenutek na kolesu je zanj priložnost, da izrazi svoj značaj, pa naj se po Mont Ventouxu vozi po zadnjem kolesu ali uganja norčije na tiskovnih konferencah, kjer se tare novinarjev. Peter Sagan izžareva strast do športa in prikupno željo, da svojim navijačem prikliče nasmeh na obraz. 

Kaj žene človeka, ki ga kličejo Tourminator? Kakšen je njegov pristop k šprintu? Kaj meni o drugih fantih v pelotonu? Moj svet z neomajno odkritostjo in značilnim humorjem razgalja človeka, ki je v profesionalno kolesarstvo vnesel svež veter. 

Slovenski prevod Saganove biografije prvič ponuja vpogled v zakulisje Petrovega sveta, njegove ožje ekipe in posebne trenutke. Tiste, ko premagaš nizozemsko težko konjenico in prvi zdrviš čez ciljno črto svetovnega prvenstva. Trenutke, ko te izključijo z Dirke po Franciji in ostaneš v prostem teku. Moj svet je po dolgem času kolesarska pripoved brez dlake na jeziku. Drugačna tudi ne more biti. Kako le, saj jo pripoveduje Peter Sagan osebno! 

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789619451106
Leto izdaje 2018
Število strani 316
Dimenzije 15,5 x 22,5
Vezava Trda
Izdal Aktivni mediji
Avtor John Deering, Peter Sagan
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Sagan - Moj svet
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Sagan - Moj svet

Cena 24,90 €