Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Samo vojvoda je primeren - zbirka Šola za dedinje

Na zalogi
SKU
9789619393819
Dodaj v primerjavo
Cena 14,99 €
Dodaj na seznam želja

Izpod peresa najbolje prodajane avtorice z lestvice New York Timesa in »mojstrice pripovedovanja« (Romantic Times) Sabrine Jeffries prihaja druga zgodba o zapeljevanju iz zbirke Šola za dedinje. V spretno in očarljivo napisani zgodovinski romanci Samo vojvoda je primeren se politika in strast obetajoče prepletata.

Poroka? Nikoli! Ta bi namreč končala delovanje Louise North v njenem reformatorskem damskem društvu – in, roko na srce, Louisa obožuje svojo neodvisnost, kljub nasprotovanju svojega kraljevega očeta. Zato je, ko se v Anglijo vrne Simon Tremaine, očarljivi vojvoda Foxmoor, ki ga je nekoč ljubila – pa tudi izgnala iz Anglije –, do njega nezaupljiva, ko se želi poročiti z njo. Mu je resnično mar zanjo ali si preprosto želi le maščevanja? Simonovemu nevarnemu šarmu se je težko upirati, saj plamen med njima še vedno vroče gori. Ko pa je njegov skriti razlog za poroko razkrit, skupaj z globoko zakopanimi skrivnostmi iz njegove preteklosti, Louisa priseže, da bo plačal … in cena bo njegovo srce.

»Ne moreš se mu večno izogibati, Louisa. Preprosto mu povej, da te ne zanima, in končaj s tem.« Gospa Charlotte Harris, ravnateljica.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789619393819
Leto izdaje 2015
Število strani 387
Dimenzije 12,5 x 18,5
Vezava Mehka
Izdal Kiroja
Avtor Sabina Jeffries
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Samo vojvoda je primeren - zbirka Šola za dedinje
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Samo vojvoda je primeren - zbirka Šola za dedinje

Cena 14,99 €