V vrečki ni artiklov.
Samohipnoza za boljše življenje

Samohipnoza

Zvok lastnega glasu je neverjetno mogočno orodje za spremembo. Samohipnoza se je izkazala za eno najpreprostejših, a najučinkovitejših metod za doseganje trajnih sprememb v posameznikovem življenju.

Ta priročnik vam lahko pomaga odstraniti vse negativno iz življenja, pritegniti ustreznega partnerja, rešiti težavo ali doseči sprostitev. Sistem za samohipnozo lahko začnete uporabljati tako rekoč takoj. Treba se je le sprostiti, udobno namestiti in posneti na snemalno napravo izbrani zapis iz priročnika. Posnetek lahko nato kadar koli predvajate, zaprete oči in dovolite svojemu glasu, da začne ustvarjati pomembne, opazne spremembe v vašem življenju.

Z uporabo preverjenih zapisov iz priročnika se lahko naučite opustiti kajenje, zmanjšati stres, izgubiti odvečno težo, odkriti ljubezen, utrditi moč volje in ustvariti uspeh.

S priročnikom Samohipnoza za boljše življenje si ustvarite takšno življenje, kakršno ste si vedno želeli.

Morate samo izdelati posnetek za tisti položaj, ki se nanaša na vašo trenutno težavo. Posnamete in nato uporabljate lahko toliko zapisov in tako pogosto, kot želite. Udobno se namestite, predvajajte posnetek, zaprite oči in dovolite svojemu glasu, da vas hipnotizira.

Preprosto, mar ne?

Za to ne potrebujete zapletenih ali dragih naprav. Zadostuje katera koli običajna snemalna naprava, ki omogoča snemanje govora v normalnem tonu.

15743 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/d/a/dat_1287_e-samohipnoza.jpg 978-961-6861-00-7
21.9 EUR 2020-12-02 Zaloga: Na zalogi

Samohipnoza za boljše življenje

Samohipnoza za boljše življenje William W. Hewitt

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 109 zlatnikov = 1,09 €.
Zvok lastnega glasu je neverjetno mogočno orodje za spremembo. Samohipnoza se je izkazala za eno najpreprostejših, a najučinkovitejših metod za doseganje trajnih sprememb v posameznikovem življenju. Ta priročnik vam lahko pomaga odstraniti vse negativno iz življenja, pritegniti ustreznega partnerja, rešiti težavo ali doseči sprostitev. Sistem za samohipnozo lahko začnete uporabljati tako rekoč takoj. Treba se je le sprostiti, udobno namestiti in posneti na snemalno napravo izbrani zapis iz priročnika.
Cena: 21,90 €

Podrobnosti artikla Samohipnoza za boljše življenje

ISBN 978-961-6861-00-7
Leto izdaje 2011
Število strani 255
Dimenzije 12,5 x 19,5
Vezava Ne
Izdal Ara
Avtor William W. Hewitt

O avtorju Samohipnoza za boljše življenje

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).