Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Samohipnoza za boljše živ

Ni na zalogi
SKU
978-961-6861-00-7
Cena 21,90 €
Zvok lastnega glasu je neverjetno mogočno orodje za spremembo. Samohipnoza se je izkazala za eno najpreprostejših, a najučinkovitejših metod za doseganje trajnih sprememb v posameznikovem življenju. Ta priročnik vam lahko pomaga odstraniti vse negativno iz življenja, pritegniti ustreznega partnerja, rešiti težavo ali doseči sprostitev. Sistem za samohipnozo lahko začnete uporabljati tako rekoč takoj. Treba se je le sprostiti, udobno namestiti in posneti na snemalno napravo izbrani zapis iz priročnika.
Dodaj na seznam želja

Samohipnoza

Zvok lastnega glasu je neverjetno mogočno orodje za spremembo. Samohipnoza se je izkazala za eno najpreprostejših, a najučinkovitejših metod za doseganje trajnih sprememb v posameznikovem življenju.

Ta priročnik vam lahko pomaga odstraniti vse negativno iz življenja, pritegniti ustreznega partnerja, rešiti težavo ali doseči sprostitev. Sistem za samohipnozo lahko začnete uporabljati tako rekoč takoj. Treba se je le sprostiti, udobno namestiti in posneti na snemalno napravo izbrani zapis iz priročnika. Posnetek lahko nato kadar koli predvajate, zaprete oči in dovolite svojemu glasu, da začne ustvarjati pomembne, opazne spremembe v vašem življenju.

Z uporabo preverjenih zapisov iz priročnika se lahko naučite opustiti kajenje, zmanjšati stres, izgubiti odvečno težo, odkriti ljubezen, utrditi moč volje in ustvariti uspeh.

S priročnikom Samohipnoza za boljše življenje si ustvarite takšno življenje, kakršno ste si vedno želeli.

Morate samo izdelati posnetek za tisti položaj, ki se nanaša na vašo trenutno težavo. Posnamete in nato uporabljate lahko toliko zapisov in tako pogosto, kot želite. Udobno se namestite, predvajajte posnetek, zaprite oči in dovolite svojemu glasu, da vas hipnotizira.

Preprosto, mar ne?

Za to ne potrebujete zapletenih ali dragih naprav. Zadostuje katera koli običajna snemalna naprava, ki omogoča snemanje govora v normalnem tonu.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-6861-00-7
Leto izdaje 2011
Število strani 255
Dimenzije 12,5 x 19,5
Izdal Ara
Avtor William W. Hewitt
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Samohipnoza za boljše življenje
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Samohipnoza za boljše živ

Cena 21,90 €