Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Samozavest je seksi!

Na zalogi
SKU
9789619346938
Dodaj v primerjavo
Cena 25,90 €

Priročnik za vse, ki jih zanima kako samozavestno nastopati, voditi ljudi, se obnašati na razgovoru za službo, na zabavi, v lokalu, ter ostalih situacijah, kjer naše telesno izražanje pride do izraza.

Dodaj na seznam želja

Samozavest

Skrivnost samozavestne drže telesa

Na 230-ih straneh in preko 140-ih fotografijah nam avtor nazorno pojasni pravila samozavestne drže telesa v različnih situacijah, zasebno, družabno in poslovno, postreže pa nam tudi s poglobljenim uvidom v zadnje znanstvene raziskave na tem področju ter s tem v samo znanstveno ozadje preučevanja samozavesti in govorice telesa kot sestavnega dela neverbalne komunikacije. 

Samozavest privlačni 

Naša telesa niso le orodja, ki nas ponesejo kamorkoli si želimo. So tudi orodja, ki nam omogočijo, da postanemo, kar si želimo. Vedno več je raziskav, ki to potrjujejo. Kamor gre naše telo, bodo šle tudi naše misli in občutja. Z lahkoto se lahko strinjamo, da npr. joga ali tai chi na človeka vplivata pozitivno. Vendar pa je prav posebej pomembno, da so nam podobni pozitivni učinki na voljo tudi v našem vsakodnevnem gibanju.

Samozavestni v svojem telesu

Samozavest ne razširi le naših misli, temveč razširi oz. od nas “zahteva” tudi širjenje telesa. Kadar se počutimo samozavestni, se tudi fizično naredimo večje. Razširimo noge, roke, zasedemo več prostora npr. v čakalnici pri zdravniku ali poravnamo svojo držo telesa pri kosilu s poslovnimi partnerji, dvignemo brado med hojo, ob tem pa še potegnemo ramena nazaj in rahlo navzdol ter nekoliko napihnemo prsa. 

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789619346938
Leto izdaje 2017
Število strani 230
Dimenzije 21,0 x 14,8
Vezava Mehka
Izdal Zavod Delta
Avtor Edvard Kadič
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Samozavest je seksi!
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Samozavest je seksi!

Cena 25,90 €