V vrečki ni artiklov.
Samozavest je seksi!

Samozavest

Skrivnost samozavestne drže telesa

Na 230-ih straneh in preko 140-ih fotografijah nam avtor nazorno pojasni pravila samozavestne drže telesa v različnih situacijah, zasebno, družabno in poslovno, postreže pa nam tudi s poglobljenim uvidom v zadnje znanstvene raziskave na tem področju ter s tem v samo znanstveno ozadje preučevanja samozavesti in govorice telesa kot sestavnega dela neverbalne komunikacije. 

Samozavest privlačni 

Naša telesa niso le orodja, ki nas ponesejo kamorkoli si želimo. So tudi orodja, ki nam omogočijo, da postanemo, kar si želimo. Vedno več je raziskav, ki to potrjujejo. Kamor gre naše telo, bodo šle tudi naše misli in občutja. Z lahkoto se lahko strinjamo, da npr. joga ali tai chi na človeka vplivata pozitivno. Vendar pa je prav posebej pomembno, da so nam podobni pozitivni učinki na voljo tudi v našem vsakodnevnem gibanju.

Samozavestni v svojem telesu

Samozavest ne razširi le naših misli, temveč razširi oz. od nas “zahteva” tudi širjenje telesa. Kadar se počutimo samozavestni, se tudi fizično naredimo večje. Razširimo noge, roke, zasedemo več prostora npr. v čakalnici pri zdravniku ali poravnamo svojo držo telesa pri kosilu s poslovnimi partnerji, dvignemo brado med hojo, ob tem pa še potegnemo ramena nazaj in rahlo navzdol ter nekoliko napihnemo prsa. 

9789619346938 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/7fcb6c8101ee80c32a9da7dd78e8d271/n/a/naslovnica_samozavest_je_seksi.jpg 9789619346938
25.9 EUR 2021-12-05 Zaloga: Na zalogi

Samozavest je seksi!

Samozavest je seksi! Edvard Kadič

Samozavestna govorica telesa

Priročnik za vse, ki jih zanima kako samozavestno nastopati, voditi ljudi, se obnašati na razgovoru za službo, na zabavi, v lokalu, ter ostalih situacijah, kjer naše telesno izražanje pride do izraza.
Cena: 25,90 €

Podrobnosti artikla Samozavest je seksi!

ISBN 9789619346938
Leto izdaje 2017
Število strani 230
Dimenzije 21,0 x 14,8
Vezava Mehka vezava
Izdal Zavod Delta
Avtor Edvard Kadič

O avtorju Samozavest je seksi!

Edvard Kadič

Edvard Kadič

Edvard Kadič je strokovnjak na področju komunikacije, predavatelj, podjetnik, filozof, predvsem pa popotnik skozi obzorja duha. Kot dolgoletni manager na vodilnih delovnih mestih v prodaji globalnih podjetij, se ukvarja predvsem z praktično uporabo človeškega duhovnega potenciala pri doseganju zastavljenih ciljev.

Dejaven je na področju raziskovanja in razvoja učinkovitih praks uporabe človeškega potenciala, vodi seminarje in delavnice o učinkovitem doseganju ciljev (denar, odnosi, kariera,...) in je ustanovitelj Zavoda za napredne študije (IASD) v Ljubljani.

Več o Edvard Kadič

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).