Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Samozdravljenje s karmičn

Na zalogi
SKU
961-236-954-2
Dodaj v primerjavo
Cena 20,83 €

Strašljive diagnoze, ki smo jih včasih deležni s strani zdravnikov, so po mnenju Marjana Ogorevca, zgolj stvar karme in preprosto rešljive.

Dodaj na seznam želja

Samozdravljenje s karmično diagnostiko

Strašljive diagnoze, ki smo jih včasih deležni s strani zdravnikov, so po mnenju Marjana Ogorevca, zgolj stvar karme in preprosto rešljive. To opisuje v knjigi Samozdravljenje s karmično diagnostiko.

Avtorjev pogled na zdravje, bolezen in zdravljenje, nenazadnje na življenje, ki ga zmoremo bolj ali manj obvladovati, moramo zaobjeti s perspektive delovanja karmičnih zakonitosti. To pomeni tudi, da bolezen in težave razumemo kot agens naše duhovne rasti; če tega ne ozavestimo, lahko ponavljanju naših napačnih ravnanj in odločitev sledi razpad duhovnih struktur.

Karmična diagnostika je primerna predvsem za tiste, ki želijo dvigniti zavest na višjo raven in z razumevanjem sebe in sveta pospešiti svojo evolucijo. Knjiga Samozdravljenje s karmično diagnostiko je dokaz in je napotilo, da pot moramo in zmoremo opraviti sami. Na tej poti pa si moramo znati čistiti informacijsko energijske strukture, ki motijo tekoč pretok energije skozi vse ravni našega bitja.

Naše življenje, in tudi naša duša, je kot reka, ki teče proti izlivu, razmišlja avtor, vsaka travmatična izkušnja, škodljivo razmišljanje, slabo čustvo in dejanje pa predstavlja kamen, ki je padel v to reko. Nekateri kamni so v reki še iz naših prejšnjih življenj, nekatere so vrgli tudi naši starši. Sprva so ti kamni v reki nemoteči in le neznatno ovirajo pretok vode. Ko pa se jih nabere dovolj, lahko ustvarijo nevarne brzice ali reko zajezijo.

***

Karma

Vsakdo pride kdaj do točke, ko se začne spraševati o smislu življenja. Dokončen odgovor na to vprašanje verjetno ni mogoč, nedvomno pa je ena bistvenih postavk osmišljanja naših življenj želja po tem, da v čim večji meri razumemo univerzum, našo vlogo v njem in niti povezav, s katerimi smo vpeti vanj in povezani med seboj.
Sicer precej avtorjev govori o tovrstnih medsebojnih povezavah, o vplivu našega čustvenega sveta na naše fizično zdravje ipd., vendar se v glavnem omejujejo na nevidno tkivo, ki iz posameznikov tvori človeštvo, njegovo vpetost v univerzum, ne pa tudi o naši duhovni povezavi z neposrednimi predniki in potomci. Ali je mogoče, da s svojimi mislimi, čustvi in dejanji vplivamo tudi na usodo svojih potomcev? Ali obstaja Karma ?
Je mogoče, da so na težave, s katerimi se posameznik spopada danes, vplivali njegovi predniki? Ali res lahko tudi sami zbolimo, če skušamo nekomu na nepravilen način pomagati pobegniti iz bolezni? Kakšno moč ima karma ? Popolnega razumevanja tovrstne problematike ni modro iskati na način, ki bi za vsak posamezen primer iskal določeno pojasnilo. Če želimo, da so nam zakoni življenja razumljivejši, moramo skušati dojeti življenje kot večplastno celoto medsebojnih energijskih povezav, kar pa je seveda brez neposrednega uvida v tovrstne večnivojske življenjske cikle, za kar je potrebna izjemna intuicija, zelo težko.
Marjan Ogorevc pravi, da ta neposreden vpogled v utrip življenja ima, in s to knjigo nam približuje stvari, o katerih se sicer govori zelo malo. Kljub temu, da nam gola razumska razlaga pogosto ne more ponuditi zadovoljivih odgovorov, pa se bo gotovo našlo lepo število dvomljivcev, ki bodo Ogorevčeva spoznanja težko sprejeli brez znanstvene potrditve.
Žal konvencionalno znanost in alternativne ter komplementarne pristope razmejuje prepad nerazumevanja, a vendarle ima marsikdo precej boljši občutek, če ve, da na neko duhovno učenje, ki mu je sicer blizu, pozitivno gleda tudi uradna znanost. Energijske povezave v preteklost in prihodnost, o katerih v pričujoči knjigi govori avtor, bi verjetno večji del znanosti (zaenkrat) okarakteriziral kot absurdne, pa vendarle so do neke mere tudi znanstveno pojasnjene.

Karmična diagnostika

Karmična diagnostika je metoda zdravljenja z energijo. 
Temelji na ozaveščanju travmatičnih doživetij, ki so vtisnjena v človekovem biopolju. V Karmični diagnostiki je biopolje informacijsko-energijska struktura, ki prežema vse, kar obstaja, je in bo obstajalo. 
Tisti, ki ima vstop v biopolje, ima dostop do vseh informacij.  

Karmična diagnostika človekovo življenje gleda skozi karmo ali zakon vzroka in posledice. Karma zagotavlja objektiven in pravičen sistem samoregulacije biopolja. To pomeni, da se vsako delovanje človeka, dobro ali slabo, vrača nazaj k človeku skozi enotno informacijsko-energijsko polje vesolja. Dobri postopki se nagradijo, slabi, ki so škodljivi za celoto, se kaznujejo. 

O Karmični diagnostiki si karmo ustvarjamo s svojimi mislimi, željami in postopki.

Marjan Ogorevc v knjigi »Samozdravljenje s karmično diagnostiko« pravi, da si človek v največji meri gradi usodo s svojimi mislimi. Ta proces se s fizično smrtjo ne prekine in se nadaljuje tudi v času med posameznimi inkarnacijami. Po vrnitvi v novo življenje s sabo prinesemo vse prejšnje misli, ki so se v času med bivanjem v drugem svetu delno pretvorile v naša nagnjenja in sposobnosti. Zato naj bi tisto, o čemer razmišljamo v tem življenju, v naslednjem tudi postali.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 961-236-954-2
Leto izdaje 2005
Število strani 213
Dimenzije 17,3 x 23,5
Vezava Mehka
Izdal Marjan Ogorevc
Avtor Marjan Ogorevc
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Samozdravljenje s karmično diagnostiko
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Samozdravljenje s karmičn

Cena 20,83 €