V vrečki ni artiklov.
Samozdravljenje s karmično diagnostiko

Samozdravljenje s karmično diagnostiko

Strašljive diagnoze, ki smo jih včasih deležni s strani zdravnikov, so po mnenju Marjana Ogorevca, zgolj stvar karme in preprosto rešljive. To opisuje v knjigi Samozdravljenje s karmično diagnostiko.

Avtorjev pogled na zdravje, bolezen in zdravljenje, nenazadnje na življenje, ki ga zmoremo bolj ali manj obvladovati, moramo zaobjeti s perspektive delovanja karmičnih zakonitosti. To pomeni tudi, da bolezen in težave razumemo kot agens naše duhovne rasti; če tega ne ozavestimo, lahko ponavljanju naših napačnih ravnanj in odločitev sledi razpad duhovnih struktur.

Karmična diagnostika je primerna predvsem za tiste, ki želijo dvigniti zavest na višjo raven in z razumevanjem sebe in sveta pospešiti svojo evolucijo. Knjiga Samozdravljenje s karmično diagnostiko je dokaz in je napotilo, da pot moramo in zmoremo opraviti sami. Na tej poti pa si moramo znati čistiti informacijsko energijske strukture, ki motijo tekoč pretok energije skozi vse ravni našega bitja.

Naše življenje, in tudi naša duša, je kot reka, ki teče proti izlivu, razmišlja avtor, vsaka travmatična izkušnja, škodljivo razmišljanje, slabo čustvo in dejanje pa predstavlja kamen, ki je padel v to reko. Nekateri kamni so v reki še iz naših prejšnjih življenj, nekatere so vrgli tudi naši starši. Sprva so ti kamni v reki nemoteči in le neznatno ovirajo pretok vode. Ko pa se jih nabere dovolj, lahko ustvarijo nevarne brzice ali reko zajezijo.

***

Karma

Vsakdo pride kdaj do točke, ko se začne spraševati o smislu življenja. Dokončen odgovor na to vprašanje verjetno ni mogoč, nedvomno pa je ena bistvenih postavk osmišljanja naših življenj želja po tem, da v čim večji meri razumemo univerzum, našo vlogo v njem in niti povezav, s katerimi smo vpeti vanj in povezani med seboj.
Sicer precej avtorjev govori o tovrstnih medsebojnih povezavah, o vplivu našega čustvenega sveta na naše fizično zdravje ipd., vendar se v glavnem omejujejo na nevidno tkivo, ki iz posameznikov tvori človeštvo, njegovo vpetost v univerzum, ne pa tudi o naši duhovni povezavi z neposrednimi predniki in potomci. Ali je mogoče, da s svojimi mislimi, čustvi in dejanji vplivamo tudi na usodo svojih potomcev? Ali obstaja Karma ?
Je mogoče, da so na težave, s katerimi se posameznik spopada danes, vplivali njegovi predniki? Ali res lahko tudi sami zbolimo, če skušamo nekomu na nepravilen način pomagati pobegniti iz bolezni? Kakšno moč ima karma ? Popolnega razumevanja tovrstne problematike ni modro iskati na način, ki bi za vsak posamezen primer iskal določeno pojasnilo. Če želimo, da so nam zakoni življenja razumljivejši, moramo skušati dojeti življenje kot večplastno celoto medsebojnih energijskih povezav, kar pa je seveda brez neposrednega uvida v tovrstne večnivojske življenjske cikle, za kar je potrebna izjemna intuicija, zelo težko.
Marjan Ogorevc pravi, da ta neposreden vpogled v utrip življenja ima, in s to knjigo nam približuje stvari, o katerih se sicer govori zelo malo. Kljub temu, da nam gola razumska razlaga pogosto ne more ponuditi zadovoljivih odgovorov, pa se bo gotovo našlo lepo število dvomljivcev, ki bodo Ogorevčeva spoznanja težko sprejeli brez znanstvene potrditve.
Žal konvencionalno znanost in alternativne ter komplementarne pristope razmejuje prepad nerazumevanja, a vendarle ima marsikdo precej boljši občutek, če ve, da na neko duhovno učenje, ki mu je sicer blizu, pozitivno gleda tudi uradna znanost. Energijske povezave v preteklost in prihodnost, o katerih v pričujoči knjigi govori avtor, bi verjetno večji del znanosti (zaenkrat) okarakteriziral kot absurdne, pa vendarle so do neke mere tudi znanstveno pojasnjene.

Karmična diagnostika

Karmična diagnostika je metoda zdravljenja z energijo. 
Temelji na ozaveščanju travmatičnih doživetij, ki so vtisnjena v človekovem biopolju. V Karmični diagnostiki je biopolje informacijsko-energijska struktura, ki prežema vse, kar obstaja, je in bo obstajalo. 
Tisti, ki ima vstop v biopolje, ima dostop do vseh informacij.  

Karmična diagnostika človekovo življenje gleda skozi karmo ali zakon vzroka in posledice. Karma zagotavlja objektiven in pravičen sistem samoregulacije biopolja. To pomeni, da se vsako delovanje človeka, dobro ali slabo, vrača nazaj k človeku skozi enotno informacijsko-energijsko polje vesolja. Dobri postopki se nagradijo, slabi, ki so škodljivi za celoto, se kaznujejo. 

O Karmični diagnostiki si karmo ustvarjamo s svojimi mislimi, željami in postopki.

Marjan Ogorevc v knjigi »Samozdravljenje s karmično diagnostiko« pravi, da si človek v največji meri gradi usodo s svojimi mislimi. Ta proces se s fizično smrtjo ne prekine in se nadaljuje tudi v času med posameznimi inkarnacijami. Po vrnitvi v novo življenje s sabo prinesemo vse prejšnje misli, ki so se v času med bivanjem v drugem svetu delno pretvorile v naša nagnjenja in sposobnosti. Zato naj bi tisto, o čemer razmišljamo v tem življenju, v naslednjem tudi postali.

961-236-954-2 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/s/a/samozdravljenje_s_karmicno_diagnostiko.jpg 961-236-954-2
20.83 EUR 2021-01-23 Zaloga: Na zalogi

Samozdravljenje s karmično diagnostiko

Samozdravljenje s karmično diagnostiko Marjan Ogorevc

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 104 zlatnikov = 1,04 €.
Strašljive diagnoze, ki smo jih včasih deležni s strani zdravnikov, so po mnenju Marjana Ogorevca, zgolj stvar karme in preprosto rešljive.
Cena: 20,83 €

Podrobnosti artikla Samozdravljenje s karmično diagnostiko

ISBN 961-236-954-2
Leto izdaje 2005
Število strani 213
Dimenzije 17,3 x 23,5
Vezava Mehka vezava
Izdal Marjan Ogorevc
Avtor Marjan Ogorevc

    Kategorije

O avtorju Samozdravljenje s karmično diagnostiko

Marjan Ogorevc

Marjan Ogorevc

Slovenski bioenergetik in športni trener Marjan Ogorevc smisel življenja vidi v razvoju človekove zavesti. Približa nam idejo naravnega bivanja in odpira vprašanja današnje družbe, ki je na preizkušnji. Čeprav človeška evolucija poteka spontano, se zdi, da je kljub tehnološkemu napredku začela nazadovati. Prav Marjanove delavnice samozdravljenja, povezovanje z zdravniki uradne medicine in uspešna sodelovanja z vrhunskimi športniki pričajo o tem, da je možno spremeniti civilizacijske vzorce in, da imamo v sebi moč, ki zdravi in nam bogati življenje.

Več o Marjan Ogorevc

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(6)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

Anonimno

Objavljeno 09.10.2017

Ne iščite odgovorov pri drugih, pomagajte si sami!

Ne iščite odgovorov pri drugih, pomagajte si sami! Brane

Anonimno

Objavljeno 05.10.2017

Super knjiga vredna branja. Priporočam!

Super knjiga vredna branja. Priporočam!

SPELA

Objavljeno 12.09.2014

priporočam branje tako tistim, ki se na takšen ali

priporočam branje tako tistim, ki se na takšen ali drugačen način ukvarjajo z energijami kot tudi vsem ostalim ljudem, saj smo v zakon karme vpeti popolnoma vsi, brez izjeme. v tej knjigi boste našli res praktične in zelo koristne informacije, ki zajemajo vse vidike življenja. lahko rečem, da je ena izmed najboljših knjig na trgu. je učbenik za vse generacije.

MANA

Objavljeno 12.09.2014

Nadaljevanje prve knjige, se vec odgovorov. Res

Nadaljevanje prve knjige, se vec odgovorov. Res dobra knjiga!

JOŽEF

Objavljeno 12.09.2014

za nevernike da karma res deluje po zakonu nas

za nevernike da karma res deluje po zakonu nas samih naj preberejo to knjigo in ugotovili bodo da imajo svoj jaz.

DARJA

Objavljeno 12.09.2014

Ki ti pomaga in ti ponudi način, da sam razrešiš

Ki ti pomaga in ti ponudi način, da sam razrešiš svoje težave,strahove...in te skozi proces odlicno vodi in daje napotke kako se lotiti stvari.Zelo,zelo dobra knjiga!!!

Samozdravljenje s karmično diagnostiko

Oglejte si tudi