V vrečki ni artiklov.

Sanja Lončar

Sanja Lončar že več kot 20 let živi v Sloveniji. Živi v sozvočju z naravo in vodi projekt Skupaj za zdravje človeka in narave. Poleg tega Sanja Lončar piše samostojne knjige in prireja predavanja o zdravem načinu življenja in o zdravi prehrani. 

Sanja Lončar

Sanja Lončar izvira iz Vojvodine. Ob selitvi v Slovenijo je Sanja Lončar tvegala dobro službo v zameno za delo nekonvencionalne svobodne raziskovalke in novinarke, toda izkazalo se je, da je bila izbira take kariere in prihodnosti dobra izbira. Zaživela je v sozvočju z naravo, postala vodja projekta Skupaj za zdravje človeka in narave, ki zastonj izdaja tudi mesečne novice v okviru društva Ognjič. Sanja Lončar je glavna urednica te publikacije in tudi najpogostejša avtorica prispevkov. 

Poleg tega Sanja Lončar piše samostojne knjige in prireja predavanja o zdravem načinu življenja in o zdravi prehrani. Sama pravi, da je s spremembami, ki jih podaja na svojih predavanjih in v knjigah, dosegla, da živi neverjetno zdravo življenje - včasih se celo pošali, da jo kar skrbi, kam so izginile vse protibolečinske tablete, ki jih je imela nekoč ves čas na dosegu roke. Sanja Lončar se je zelo trudila za dostopnost zdrave prehrane v trgovinah, ob tem pa pravi: "Nekateri izdelki so dejansko dražji, vendar po prvem šoku ugotovite, da je v celoti gledano takšen življenjski slog veliko cenejši." 

Knjige Sanje Lončar: Samooskrba v praksi, Kako do več energije, Naravne rešitve za bolečine v mišicah, Kako ohraniti možgane, Ščepec vedenja, Naravne rešitve za radiacijo, Resnice in zmore o zdravju zob, Resnice in zmote o maščobah, Resnice in zmote o soncu, Konec zgage in ostalih želodčnih težav, Adijo prehladi, Obvladajte kandido, preden ona obvlada vas, Uživajte v naravi brez strahu pred klopi

Naraščajoče Padajoče
po strani

Naraščajoče Padajoče
po strani