Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Sanje po najboljših virih zbrane

na zalogi pri dobavitelju- dobava 5-7 dni.
SKU
9789616005753
Dodaj v primerjavo
Cena 9,90 €

Kaj pomenijo sanje, ki so lahko vesele ali pa temačne? Knjiga je pravi kažipot pomena različnih sanj. Zato pride prav vsakomur, ki verjame, da so prav njegove sanje pripomogle k njegovi usodi.

Dodaj na seznam želja

Sanje

Vsakemu, kateremu pride ta knjižica v roke, je gotovo znano, kaj meni sveto pismo o sanjah in njih tolmačenju. Vera v sanje ni prazna vera, ako si vzamemo v zgled npr. sanje očaka Jakoba o nebeški lestvi in sanje obeh dvorjanov kralja Faraona, katerima je Egiptovski Jožef tako dobro sanje raztolmačil. Komu niso znane sanje kralja Faraona samega o sedmih debelih in sedmih suhih kravah?

Takih primerov najdemo pa v svetem pismu še več. Neumno bi seveda bilo misliti, da mora vsakim sanjam slediti resnica, da se morajo vsake sanje izpolniti. Tukaj sem moramo seveda v prvi vrsti šteti vse tiste nerodne, katerim se moramo smejati, kadar se zbudimo in katere so navadno sad prenapete domišljije.

Nekatere sanje tolmačiti skuša res naše ljudstvo, a če jih vsikdar prav tolmači, je drugo vprašanje. Naša knjižica pa ima namen biti v razlaganju sanj pravi in resnični kažipot, kajti povzeta je iz najboljših virov, kateri imajo svoj začetek daleč tam v jutrovih deželah in sicer v času, ko so se še s to stroko pečali takratni učenjaki in je bilo tolmačenje sanj še posebna in imenitna veda.
Vsakemu bode pa tudi znano, čemu je številka koncem vsacega razlaganja.

Pregovor pravi:
Kdor nič ne riskira, tudi nič ne zadene ali pa "kdor išče, ta najde!" in kdor sreče ne išče, tudi sreče najti ne more. Kje jo pa naj iščemo? Nekateri jo iščejo tu, drugi zopet tam; mnogo jih je pa, ki jo iščejo in najdejo - v loteriji. In tudi za te je ta knjiga sestavljena in tem so namenjene številke razloženih sanj.

S prepričanjem, da bode marsikaterim in mnogim ustrezala, naj gre med svet in naj svoje čitatelje tolaži, pa tudi svari.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789616005753
Leto izdaje 2008
Število strani 190
Dimenzije 9,0 x 16,0
Vezava Mehka
Izdal Ara
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Sanje po najboljših virih zbrane
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Sanje po najboljših virih zbrane

Cena 9,90 €