Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Sanjsko rojstvo

Na zalogi
SKU
9789616950633
Dodaj v primerjavo
Cena 27,00 €

Sanjsko rojstvo ni priročnik o tem, kako postati starš, temveč daje pomen predstavam in odpira vrata moči sanjanja pri ustvarjanju novega življenja. Kar 161 vaj za spočetje, nosečnost, porod in navezovanje je v svoji knjigi Sanjsko rojstvo nanizala Catherine Shainberg, ki v svetu velja za eno od vodilnih psihologinj na področju domišljije in moči vizualizacij.

Dodaj na seznam želja

Sanjsko rojstvo 

Poleg 161 vaj za spočetje, nosečnost, porod in navezovanje vsebuje tudi:

• navodila za uporabo podob in zavestnega sanjanja, s katerim aktivirate ustvarjalno moč svojega uma in modrost svojega telesa,

• vaje za pripravo na zanositev,

• poglobljeno vodstvo za vsako trimesečje,

• pomoč pri spreminjanju zakoreninjenih vzorcev strahu in starih sistemov prepričanj,

• tehnike za očete in partnerje.

Praktične vaje

Kratke, natančne in učinkovite vaje preverjeno spodbujajo vse vrste pozitivnih izidov (sprostitev, obvladovanje bolečine, fiziološke spremembe, razrešitev zdravstvenih zapletov ter zdravljenje čustvenih ran in travm) in delujejo kot generalka za življenje. Dajo vam tudi notranjo moč in vitalnost za spoprijemanje z izzivi starševstva.

Strokovnjaki

Knjiga, ki je nastajala sedem let v sodelovanju s strokovnjaki za neplodnost in dulami, je izjemen priročnik ne le za starše, temveč tudi za strokovnjake s področja porodničarstva.

Sanjsko rojstvo

Ko je bila psihologinja Catherine Shainberg že v svojih štiridesetih letih, je bila prepričana, da ji morda nikoli ne bo dano biti žena ali mati. Do takrat namreč še ni spoznala svoje duše dvojčice, biološka ura pa je neusmiljeno tiktaktala.

To je bil tudi čas, ko je spoznala svojo duhovno učiteljico - osebno maternico znotraj maternice. In ker Colette, ki je bila zadnja potomka davne družine sefardskih kabalistov, ni nikoli zapustila svoje hiše, je Catherine vedno vedela, da jo bo lahko našla prav tam. Njeno delo je bilo ženskam povrniti odlike, kot sta dovzetnost in predanost, znana pa je bila tudi po tem, da je zdravila neplodnost. Zaradi slednjega so ji rekli kar 'ženska, ki dela otroke'.

Prebujanje sanjalke

Catherine, ki je sledila njenim navodilom, je bila od njenih učenj prevzeta in očarana. Čeprav jo je družina, ki je bila daleč proč – v Franciji, svarila, naj ne zapravlja svojega življenja s sanjarjenjem, je bila Collete hvaležna, da ji je pomagala pomagala prebroditi enega najtežjih obdobij njenega življenja, ki se je zdelo v razsulu, in ponovno najti smisel in smer v življenju. To ji je uspelo s preprosto vajo vodene duhovne vizualizacije.

»Podobe so me hranile in me vodile. Bolj kot sem prakticirala sanjanje, bolj ozemljeno sem se čutila – kot bi moje podobe neposredno vplivale na moje telo in dušo. Prvič v življenju sem imela prebliske občutkov celote v sebi. Čutila sem, da se zdravim in postajam celovito bitje. Začela sem uresničevati svojo ustvarjalnost. Pod Colletinim vodstvom sem podarila življenje sama sebi.«

Takrat se je Catherine tudi zavedla, da so bile sanje od nekdaj z njo. Tudi v obdobju, ko še ni poznala Colette, so ji sanje razkrivale velik del njenega življenjskega potovanja. V resnici jo je skozi življenje vedno vodila domišljija.

A prav Colette je bila tista, ki je zanetila iskro za začetek njene dolge poti do otroka, pa čeprav se je ta pot začela že veliko prej. Takrat, ko je bila še majhna deklica in si je pod obleko predstavljala napet trebuh. Pa ko je v naročju držala svojo punčko, se ji smehljala in si predstavljala, da ji ta vrača nasmeh. Že takrat je vedela, da se je rodila zato, da bo mama.

»Nič se ne zgodi, če o tem najprej ne sanjamo« - Carl Sandburg

Povzeto po članku Sanjsko rojstvo.
Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789616950633
Leto izdaje 2016
Število strani 352
Dimenzije 14,0 x 22,0
Vezava Mehka
Izdal Založba Primus
Avtor Catherine Shainberg
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Sanjsko rojstvo
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Sanjsko rojstvo

Cena 27,00 €