V vrečki ni artiklov.
Sara: o večnem prijateljstvu dveh sorodnih duš

Sara je plaha, vase zaprta desetletna deklica, ki ni prav srečna. Ima porednega brata, ki jo nenehno zbada, hudobne in brezčutne sošolce, v šoli pa ji ni preveč všeč. Taka je torej, kot je veliko današnjih otrok. Vse pa se spremeni, ko sreča Salamona, pametno čudežno sovo, ki jo nauči gledati na svet drugače, z očmi brezpogojne ljubezni. Saro nauči sprejemati čisto pozitivno energijo. Takrat se deklica prvič zave, kdo pravzaprav je in kakšne možnosti ima.
Kot bralci boste spoznali, da je pred vami veliko več kot le knjiga za otroke. To je navodilo, kako je mogoče najti veselje in srečo, kar je naša prirojena pravica.
S Saro boste doživljali njene vzpone in padce na poti k samouresničitvi in spoznali, da je tak otrok v vsakem od nas.
Če naj bi si v življenju kupili eno samo knjigo, naj bi bila prav ta (namenjena bralcem vseh starosti). Ne bo vam žal! 

9788073702205 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/7fcb6c8101ee80c32a9da7dd78e8d271/9/7/9788073702205.jpg 9788073702205
14.9 EUR 2021-10-01 Zaloga: Na zalogi

Sara: o večnem prijateljstvu dveh sorodnih duš

Sara: o večnem prijateljstvu dveh sorodnih duš Esther Hicks Jerry Hicks

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 74 zlatnikov = 0,74 €.
Sara je plaha, vase zaprta desetletna deklica, ki ni prav srečna. Ima porednega brata, ki jo nenehno zbada, hudobne in brezčutne sošolce, v šoli pa ji ni preveč všeč. Taka je torej, kot je veliko današnjih otrok. Vse pa se spremeni, ko sreča Salamona, pametno čudežno sovo, ki jo nauči gledati na svet drugače, z očmi brezpogojne ljubezni. Saro nauči sprejemati čisto pozitivno energijo. Takrat se deklica prvič zave, kdo pravzaprav je in kakšne možnosti ima.Kot bralci boste spoznali, da je pred vami veliko več kot le knjiga za otroke. To je navodi...
Cena: 14,90 €

Podrobnosti artikla Sara: o večnem prijateljstvu dveh sorodnih duš

ISBN 9788073702205
Leto izdaje 2012
Število strani 174
Dimenzije 15,5 x 21,0
Vezava Trda vezava
Izdal Synergie
Avtor Esther Hicks
Jerry Hicks

O avtorju Sara: o večnem prijateljstvu dveh sorodnih duš

Esther Hicks

Esther Hicks

Esther Hicks, pogosto priznana kot Abraham Hicks, je ameriška govornica in avtorica navdiha. Z možem, Jerryjem Hicksom, je soavtorica devetih knjig, gostuje številne delavnice o zakonu privlačnosti in pojavila se je v izvirni različici filma Skrivnost. Knjige Esther Hicks, vključno s serijo Zakon privlačnosti, so - po besedah Esther Hicks - "prevedene iz skupine nefizičnih entitet, imenovane Abraham." Esther Hicks opisuje, kaj počne, ko se poda v "neskončno inteligenco".

Več o Esther Hicks
Jerry Hicks

Jerry Hicks

Jerry Hicks je bil cirkuški akrobat, žongler, bokser, pevec, telovadec, voditelj radijskih oddaj, komik, milijonar in podjetnik.

Več o Jerry Hicks

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).