V vrečki ni artiklov.
Ščepec védenja - 2. razširjena in dopolnjena izdaja

Ščepec Védenja

Knjiga Ščepec Védenja predstavlja revolucijo v načinu mišljenja, videnja in čutenja zdravilnih moči narave, prinaša združitev védenja naših prednikov, izkušenj tradicionalnih medicin vsega sveta in sodobnih znanstvenih spoznanj, ki nedvomno potrjujejo, da so začimbe pametna, varna in učinkovita naravna zdravila.

Kaj je novega v prenovljeni in dopolnjeni 2. izdaji Ščepec védenja?

– Veliko novih receptov

– Novi znanstveni dokazi

– Poglobljena razlaga energijskega delovanja vseh opisanih začimb.

– 20 % več vsebine, na večjem formatu!

Začimbe

Ne bo vam povedala zgolj, kaj začimbe zmorejo, temveč tudi, zakaj in kako. Zakaj tistega, kar so naši predniki znali prebrati v naravi, ne bi zmogli tudi mi? Možnost, da se lahko ozdravimo sami, na varen način in brez velikih stroškov, je naša pravica! To je eden izmed temeljev svobode vsakega posameznika.

Knjiga prinaša združitev védenja naših prednikov, izkušenj tradicionalnih medicin vsega sveta in sodobnih znanstvenih spoznanj, ki nedvomno potrjujejo, da so začimbe pametna, varna in učinkovita naravna zdravila.

Pomagajo tudi tam, kjer uradna medicina nima rešitev in zdravi zgolj simptome – pri virusu HIV, herpesu, okužbah z bakterijami, odpornimi na antibiotike, pri multipli sklerozi, demenci, Alzheimerjevi in Parkinsonovi bolezni, boleznih srca in ožilja, hormonskih težavah itd.

In ker so trditve, ki jih boste v tej knjigi prebrali, včasih zares osupljive, je temu primerna tudi teža dokazov, ki še nikoli v svetovni literaturi niso bili zbrani in objavljeni na enem mestu.

9789619403129 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/s/c/scepec_vedenja_2_izdaja.jpg 9789619403129
38 EUR 2021-01-23 Zaloga: Na zalogi

Ščepec védenja - 2. razširjena in dopolnjena izdaja

Ščepec védenja - 2. razširjena in dopolnjena izdaja Marija Kočevar Nadja Baćac Sabina Topolovec Sanja Lončar

Zamolčane zdravilne moči začimb

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 190 zlatnikov = 1,90 €.
Priča smo vse bolj agresivnim poskusom kapitala, da se polasti zdravja in zdravil. V tej luči predstavlja knjiga Ščepec Védenja revolucijo v načinu mišljenja, videnja in čutenja zdravilnih moči narave.
Cena: 38,00 €

Podrobnosti artikla Ščepec védenja - 2. razširjena in dopolnjena izdaja

ISBN 9789619403129
Leto izdaje 2017
Število strani 351
Dimenzije 20,0 x 26,0
Vezava Trda vezava
Izdal Jasno in glasno
Avtor Marija Kočevar
Nadja Baćac
Sabina Topolovec
Sanja Lončar

O avtorju Ščepec védenja - 2. razširjena in dopolnjena izdaja

Sanja Lončar

Sanja Lončar

Sanja Lončar že več kot 20 let živi v Sloveniji. Živi v sozvočju z naravo in vodi projekt Skupaj za zdravje človeka in narave. Poleg tega Sanja Lončar piše samostojne knjige in prireja predavanja o zdravem načinu življenja in o zdravi prehrani. 

Več o Sanja Lončar

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

Janja

Objavljeno 25.08.2017

Super knjiga, polna receptov in nasvetov

Super knjiga, polna receptov in nasvetov