V vrečki ni artiklov.
Sedem čaker, sedem stanj zavesti - Celosten vodnik za duhovni razvoj

Čakre

edem čaker, sedem stanj zavesti je redka knjiga, ki na enostaven, vendar temeljit način razlaga skrivnosti duhovnega razvoja.

Obstaja sedem čaker in prav tako obstaja tudi sedem stanj zavesti! Zanimivo, mar ne? Mogoče to “naključje” niti ni naključno?

Avtor o knjigi:

Knjiga, ki je pred vami, predstavlja poizkus sistematične razlage, ne samo čaker in stanj zavesti, temveč tudi njihove medsebojne povezanosti in vplivov, ki jih imajo ene na druge. Nastala je spontano po vrsti predavanj. Moja iztočnica za predavanja je bila knjiga Caroline Myss, Anatomija duha. V tej knjigi lahko najdete zelo jasne razlage čaker in njihovih vlog v našem življenju, na predavanjih pa sem s temi razlagami povezoval znanje o stanjih zavesti, kot jih poznam, odkar delujem kot učitelj meditacije.

Rezultat takšnega pristopa je bila popolnoma nova in sveža razlaga duhovnega razvoja, ki združuje čakre in stanja zavesti. Sistematičnost in jasnost tega pristopa je bila všeč veliko ljudem, ki so me po predavanju spraševali, kje lahko najdejo še več informacij o tem, kar sem govoril. Na to vprašanje sem moral odgovarjati precej neodločno, ker o tem zares ne obstaja nobene literature. “Zakaj pa vi ne napišete knjigo o tem?” so mi rekli skoraj po vsakem predavanju. Res, zakaj pa ne? In tako je po nekaj mesecih knjiga pred vami! Upam, da bo izpolnila svoj namen in da vam bo dala jasnejši uvid v skrivnostno področje čaker ter stanj zavesti.

Opomniti moram, da je podlaga razlag o stanjih zavesti v večini učenje Maharishi Mahesh Yogija, enega najbolj poznanih učiteljev, ki so prišli z Vzhoda. Njegov sistematični pristop je zelo sprejemljiv za naš način razmišljanja, toda v nekaterih elementih bo ta knjiga nekoliko odstopala od njegovih razlag, še posebno v smislu vloge, ki jih imajo čakre pri razvoju zavesti.

Poleg jasnosti intelektualnega razumevanja, ki je zelo pomembna za pravilno izbiro naše duhovne poti, bo ta knjiga služila tudi kot vodič pri razumevanju izkušenj, ki se vam bodo povsem zagotovo pojavljale, če ste iskalec duhovnih zakonitosti in še posebno, če vadite tehnike meditacije in druge tehnike, ki vodijo do razvoja višjih stanj zavesti. Verjamem in upam, da vam bo knjiga služila za oporo in da se bo izkazala za zelo koristno in praktično.


9789619391594 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/7/_/7_caker_7_stanj_zavesti.jpg 9789619391594
17 EUR 2021-04-27 Zaloga: Na zalogi

Sedem čaker, sedem stanj zavesti - Celosten vodnik za duhovni razvoj

Sedem čaker, sedem stanj zavesti - Celosten vodnik za duhovni razvoj Adrian P. Kezele

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 85 zlatnikov = 0,85 €.
Čakre edem čaker, sedem stanj zavesti je redka knjiga, ki na enostaven, vendar temeljit način razlaga skrivnosti duhovnega razvoja. Obstaja sedem čaker in prav tako obstaja tudi sedem stanj zavesti! Zanimivo, mar ne? Mogoče to “naključje” niti ni naključno? Avtor o knjigi: Knjiga, ki je pred vami, predstavlja poizkus sistematične razlage, ne samo čaker in stanj zavesti, temveč tudi njihove medsebojne povezanosti in vplivov, ki jih imajo ene na druge. Nastala je spontano po vrsti predavanj. Moja iztočnica za predavanja je bila knjiga Caroline Myss, Anatomija duha...
Cena: 17,00 €

Podrobnosti artikla Sedem čaker, sedem stanj zavesti - Celosten vodnik za duhovni razvoj

ISBN 9789619391594
Leto izdaje 2016
Število strani 128
Dimenzije 12,5 x 20,5
Vezava Mehka vezava
Izdal Chiara
Avtor Adrian P. Kezele

O avtorju Sedem čaker, sedem stanj zavesti - Celosten vodnik za duhovni razvoj

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).
Sedem čaker, sedem stanj zavesti - Celosten vodnik za duhovni razvoj

Oglejte si tudi