V vrečki ni artiklov.
Sedež duše

Sedež duše

Gary Zukav nas v Sedežu duše vodi v resničnost onkraj petih čutov in globoko v sfere duše. Z briljantnim opisom kompleksnosti človeške izkušnje nam v knjigi ponudi edinstveno priložnost, da poglobimo razumevanje sebe. 

Vsako poglavje knjige nam odpira nov pogled v pomembne duhovne teme, kot so evolucija, karma, intuicija, svetloba, namera, izbira, zasvojenosti, odnosi, duša, psihologija, iluzija, moč in zaupanje. 

Izdaja ob petindvajsetletnici te priljubljene knjižne uspešnice je proslavljena s spremnima besedama, ki sta ju napisali Oprah Winfrey in Maya Angelou. Ta dopolnjena izdaja vsebuje tudi nov predgovor avtorja in študijski vodnik, ki vam bo pomagal najti globlji pomen in izpolnitev. 

 »Knjiga Sedež duše je spremenila način, kako vidim sebe. Spremenila je tudi način, kako vidim svet.« - Oprah Winfrey 

»Zelo pomembna knjiga.« - Paulo Coelho, avtor uspešnice Alkimist 

»Polna modrosti … To je knjiga, ki jo je užitek prebrati.« - Brian Weiss, avtor uspešnice Zdravilna moč regresije 

Novemu bralcu te knjige predlagam, da jo deli z nekom, ki ima čvrste živce in čudovit smisel za humor, kajti ko vas bodo Zukavove ideje nehale izzivati, se boste smejali s čudovitim smehom raziskovalca, ki je odkril novo celino.- Maya Angelou 

Iz spremne besede Oprah Winfrey:

»Gary je v knjigi Sedež duše z besedami izrazil tisto, kar je moja duša že sama vedela in mi je poskušala povedati. Navdušujoče prebujenje je bilo videti natisnjeno tisto, za kar sama še nisem odkrila jezika, da bi izrazila. 

Pred branjem Sedeža duše sem trpela zaradi želje po ugajanju. Tako kot milijoni ljudi, večinoma žensk, sem bila sužnja potrebam, željam in pričakovanjem drugih. Rekla sem da, ko sem iskreno želela reči ne. Dajala sem dragocen čas in energijo, denar in darila – kar koli so me prosili – da bi se preprosto izognila možnosti, da koga razburim. 

Moje življenje je bilo vrtinec enega dogodka za drugim, vrtinec nenehnih dogovorov in nastopov za skoraj vsakogar, ki me je zanj prosil. Želela sem si, da bi me ljudje imeli radi. In dokler sem jim dajala, kar so želeli, sem predvidevala, da so me imeli.

Moj preboj se je zgodil, ko sem prepoznala, da vse prošnje povzroča moja namera, da sem všečna. Vzrok in posledica. Če je vaša namera početi, kar si drugi želijo, vas bodo nenehno prosili, da počnete točno to. To je bil aha trenutek! Ko sem spremenila svojo namero, tako da se želim osredotočati na svoje želje, in ko sem dojela, da je moj čas dragocen, se je učinek samodejno spremenil.

Petindvajset let po izidu prve izdaje je zame namerno bivanje kot dihanje, vendar sem se morala tega naučiti s pomočjo vaj iz Sedeža duše. 

Vsakokrat znova me prevzame občutek zadovoljstva, ko nekdo prebere to knjigo in občuti navdušenje, kot sem ga začutila sama pred petindvajsetimi leti. Če ste pripravljeni videti svet na nov način, če ste pripravljeni, da se vaše življenje odpre in spremeni, če ste pripravljeni na razburljivo prebujanje, mislim, da boste to začutili tudi vi.« 

9789617090253 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/s/e/sedez-duse.jpg 9789617090253
25.9 EUR 2021-08-01 Zaloga: Na zalogi

Sedež duše

Sedež duše Gary Zukav

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 129 zlatnikov = 1,29 €.
V več kot petindvajsetih letih je bilo po vsem svetu prodanih več milijonov izvodov te sodobne klasike – klasike, ki ima moč, da spremeni vaše dojemanje sveta.
Cena: 25,90 €
TOP 100

Podrobnosti artikla Sedež duše

ISBN 9789617090253
Leto izdaje 2020
Število strani 382
Dimenzije 14,00 x 22,00
Vezava Mehka vezava
Izdal Založba Primus
Avtor Gary Zukav

O avtorju Sedež duše

Gary Zukav

Gary Zukav

Gary Zukav je s svojo nežno prisotnostjo, humorjem in modrostjo več milijonov ljudi navdihnil, da so spoznali najvišji potencial svoje duše. Izjemen učitelj in avtor štirih zaporednih uspešnic na lestvici New York Timesa je predan izjemni transformaciji človeške zavesti, ki se odvija v današnjem času – edinstvenemu preobratu v človeški izkušnji. Ta preobrazba ni nič manj kot revolucija duše, ki se dotika vseh človeških src in temelji na duhovni rasti, zavestni odločitvi in čaščenju Življenja.

Več o Gary Zukav

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).
Sedež duše

Oglejte si tudi