Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Sence Niverona

Elling se odpravi na tvegano, nevarno pot, da bi rešil svoje vrednote: prijateljstvo, ljubezen, skrb za lastno deželo. Zgodba se odvija v izmišljenem, antičnem svetu, ki pa se od obstoječe tovrstne literature bistveno razlikuje v tem, da v romanu ne nastopajo nadnaravna bitja. Zgodba se posveča predvsem življenju in težavam peščice glavnih junakov, ne manjka pa niti spletk, nepričakovanih probratov, ljubezni in humorja. Sence Niverona je knjižni prvenec mlade in nadarjene pisateljice Mariše Ogris, nekdanje dijakinje Gimnazije Kranj, sedaj študentke medicine. S svojim pustolovskim romanom vam ponuja izvrstno branje, zanimivo in zelo napeto zgodbo z izjemnim slogom. Roman Sence Niverona je izvrstna izbira branja za prosti čas, v kar se lahko prepričate sami, saj po začetnem branju knjige ne boste mogli odložiti, dokler je ne preberete do konca.
Dodaj na seznam želja

Elling se odpravi na tvegano, nevarno pot, da bi rešil svoje vrednote: prijateljstvo, ljubezen, skrb za lastno deželo.
Zgodba se odvija v izmišljenem, antičnem svetu, ki pa se od obstoječe tovrstne literature bistveno razlikuje v tem, da v romanu ne nastopajo nadnaravna bitja. Zgodba se posveča predvsem življenju in težavam peščice glavnih junakov, ne manjka pa niti spletk, nepričakovanih probratov, ljubezni in humorja.
Sence Niverona je knjižni prvenec mlade in nadarjene pisateljice Mariše Ogris, nekdanje dijakinje Gimnazije Kranj, sedaj študentke medicine. S svojim pustolovskim romanom vam ponuja izvrstno branje, zanimivo in zelo napeto zgodbo z izjemnim slogom.
Roman Sence Niverona je izvrstna izbira branja za prosti čas, v kar se lahko prepričate sami, saj po začetnem branju knjige ne boste mogli odložiti, dokler je ne preberete do konca.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-6788-06-9
Leto izdaje 2009
Število strani 679
Dimenzije 14,5 x 21,5
Izdal Avrora as
Avtor Mariša Ogris
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Sence Niverona
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Sence Niverona

Cena 24,00 €