Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Sence pred zoro

Na zalogi
SKU
9789617090840
Dodaj v primerjavo
Cena 25,00 €

Pretresljiva zgodba priljubljene duhovne učiteljice Teal Swan, ki je bila zaradi svojih nadnaravnih sposobnosti trinajst let žrtev zlorab, bo ostala z vami še dolgo po tem, ko boste odložili to knjigo.

Dodaj na seznam želja

Njene tehnike za ozdravljenje celo najtežjih občutkov trpljenja pa vam bodo služile kot kažipot na vaši poti do popolne ljubezni do sebe – ne glede na to, kdo ste in kaj se dogaja v vašem življenju.

Čeprav je Teal Swan odraščala v spokojni divjini, je njeno otroštvo bilo vse prej kot spokojno.

Za fasadami popolnih hišk in pobožne skupnosti okoliških mest so se ji dogajale nepredstavljive grozote. Teal je namreč zaradi svojih nenavadnih nadnaravnih sposobnosti nase privabila pretirano pozornost. 

Komaj je preživela trinajst let strahotnih zlorab s strani krajevnega člana kulta – in celo po pobegu je ostala nemočna, izgubljena in ranljiva, brez načinov, kako bi se spopadla s temi travmatičnimi izkušnjami. 

Postopoma in z neverjetno močjo si je Teal izborila pot iz roba obupa do svetlobe … In se navsezadnje iz teme prebila v svetlo zoro ljubezni do sebe. V knjigi vam bo pokazala, kako lahko tudi vi prebudite občutek, ki ga morda pogrešate v svojem življenju – da ste vredni. 

Danes uveljavljena in priljubljena duhovna avtoriteta Teal v knjigi opiše svojo izjemno življenjsko zgodbo z namenom, da tudi drugim pokaže pot v svetlobo, in razkriva, kako se je izkopala iz samosovraštva. 

Ta knjiga vsebuje tako njeno pretresljivo zgodbo kot korake za ozdravljenje celo najglobljih občutkov trpljenja. V tem razumljivem priročniku vam bo predala mogočne duhovne vaje, uvide in perspektive, pri čemer boste sami izbrali, katere tehnike so prave za vas.

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Sence pred zoro
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Sence pred zoro

Cena 25,00 €