Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Shranjeno bogastvo domačega vrta

Na zalogi
SKU
9789619337813
Dodaj v primerjavo
Cena 42,50 €
V postopkih in receptih so zajeti tradicionalni in sodobni načini shranjevanja, kar omogoča izbor varnega shranjevanja po lastnem okusu. Povdarek je na izboru sadja in zelenjave iz našega okolja, ki je še vedno premalo cenjen vir zdrave in sveže hrane.
Dodaj na seznam želja

Knjiga je smiselno razdeljena na dva dela. V prvem delu so pregledno navedeni različni postopki za shranjevanje sadja in zelenjave ter kratko opisane prednosti in slabosti posameznega postopka. V drugem delu so praktični recepti. Posebej so naštete sestavine in čas priprave. Postopek dela je pregledno predstavljen v zaporednih stopnjah priprave.

Vsebinsko je knjiga je razdeljena na poglavja Postopki, Shranjevanje sadja, Shrenjevanje zelenjave in Sušenje sadja in zelenjave. V postopkih in receptih so zajeti tradicionalni in sodobni načini shranjevanja, kar omogoča izbor varnega shranjevanja po lastnem okusu. 

Povdarek je na izboru sadja in zelenjave iz našega okolja, ki je še vedno premalo cenjen vir zdrave in sveže hrane. Posebnost pa je predstavitev malo znanega postopka priprave marmelad v pečici, ki ima številne prednosti pred bolj uveljavljenimi in je hkrati prijeten izziv za vse ljubitelje marmelad.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789619337813
Leto izdaje 2013
Število strani 304
Dimenzije 19,00 x 26,00
Vezava Trda
Izdal Založba Vita
Avtor Janja Remškar
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Shranjeno bogastvo domačega vrta
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Shranjeno bogastvo domačega vrta

Cena 42,50 €