❤ Odkrijte katera vrsta empata ste - v prednaročilu prihranite kar 5,20 €.

 

 
V vrečki ni artiklov.

Si ti pravi zame?

Si ti pravi zame? Barbara De Angelis

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 175 zlatnikov = 1,75 €.
Končno je pred vami knjiga, kakršno ste že dolgo čakali in s pomočjo katere boste našli in obdržali pravega partnerja ter si ustvarili trajno ljubezen. Dr. Barbara De Angelis, avtorica knjižnih uspešnic in priznana strokovnjakinja za partnerske odnose, vam bo razkrila vse, kar morate vedeti o skladnosti, in vam pojasnila, kako si lahko ustvarite zadovoljujočo partnersko zvezo, kakršno si zaslužite, če ste . - poročeni in se sprašujete, ali bi bili lahko še srečnejši - samski in se sprašujete, kako bi se v prihodnje izognili napačnemu partnerju - zaljubljeni in se spra...
 
Cena: 25,00 €

Podrobnosti artikla

ISBN 961-226-771-5
Leto izdaje 2006
Število strani 398
Dimenzije 15,5 x 23,0
Avtor Barbara De Angelis
Vezava Ne
Izdal Karantanija
Kategorija Odnosi

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(3)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

GOST

Objavljeno 12.09.2014

Prebrala sem že vrsto takšnih knjig na to temo.

Prebrala sem že vrsto takšnih knjig na to temo. Vendar me je avtorica knjige pozitivno presenetila. Povsem nekaj drugega kot sem bila vajena doslej. Knjiga bo pisana na kožo mnogim bralcem, ki jo zanima tovrstna tematika.
Priporočam jo vsem svojim vrstnicam in prijateljem. Preberite jo in začnite iskati pravo ljubezen svojega življenja. Uspelo vam bo, verjemite!

JOŽEF

Objavljeno 12.09.2014

Odlična knjiga za samce ki stopajo na pot zveze,

Odlična knjiga za samce ki stopajo na pot zveze, da si najdejo idealnega partnerja

BISERNA

Objavljeno 12.09.2014

Knjiga je zelo dobro zasnovana. Moja

Knjiga je zelo dobro zasnovana. Moja interpretacija kot strokovnjakinje na področju socijalnega dela je knjiga zelo stokovno napisana in zelo dovršena v jeziku, ki je dostopen vsem populacijam bralcev. Kot sebina, kot jezik me je fascinirala. Priporoćam jo vsem, ki si želijo ustvariti srećno in kakovostno življenje ne glede na njihova leta. V svojem imenu Čestitam in se priklanjam dr. Barbara De Angelis in vsem ki so bili odeleženi pri izdaji te unikatne strokovne knjige. BRRAAVOOO!

Oglejte si tudi