V vrečki ni artiklov.
Sinhroniciteta - Prebujanje Celote

 

»Ste se že kdaj poskušali pogovoriti z Življenjem? Ste ga skušali kaj vprašati? Prepričan sem, da ste že kdaj pogledali v nebo in zavpili: ›O nebo, zakaj se to dogaja ravno meni?!‹ Tu in tam to počnemo vsi. Toda ali ste zares pričakovali odgovor? Ali ste ga dobili? Ste ga prepoznali? Življenje kot celota se neprestano pogovarja z nami,« pravi Adrian Kezele.

Nenehno nam pošilja razna skrita sporočila in skrite pomene, »zavite« v običajne pojave. V knjigi nas seznanja o slovnici in skladnji jezika, v katerem nam govori Življenje, tako da ga bomo naslednjič, ko nam kaj pove, lahko slišali in razumeli. Da bo naše življenje smiselno, da bomo usklajeni sami s seboj in s Celoto.

Kezele pravi, da je Celota ves čas v stiku z nami. Pošilja nam napotke in sporočila, nam govori, kaj storiti, ko je to neizogibno, ali pa nam pusti, da se sami odločimo, kaj bomo storiti s seboj. Čeprav po kakšnem nesrečnem naključju pozabimo, da je tako, Celota, katere del smo, ne bo pozabila. Še vedno bomo omreženi; do nas bodo prišle vse potrebne informacije in nikoli, čisto nikoli, dokler bo Celota živa, ne bomo sami in zapuščeni.

V knjigi predstavlja praktične tehnike, kako sinhroniciteto učinkovito uporabljati v vsakdanjem življenju.

Knjiga Sinhroniciteta: prebujanje Celote prinaša novo znanje, ki življenje in njegove vzpone ter padce prikaže v povsem drugačni luči. Sivina in dolgočasje izgineta! Vsak trenutek je poseben, vsak trenutek v sebi skriva globok pomen. Življenje je pustolovščina, smerokazi sinhronicitete pa predstavljajo »kozmično navigacijo«, ki vam je neprestano na razpolago.

Prepoznajte sporočila namenjena samo vam!

Ves čas, če to veste ali ne, je Celota v stiku z vami. Pošilja vam napotke in sporočila, vam govori, kaj storiti, ko je to neizogibno, ali pa vam pusti, da se sami odločite, kaj boste naredili s seboj. Četudi po kakšnem nesrečnem naključju pozabite, da je tako, Celota, katere del ste, ne bo pozabila. Še naprej boste omreženi; do vas bodo prišle vse potrebne informacije in nikoli, čisto nikoli, dokler bo Celota živa, ne boste sami in zapuščeni.

Knjiga vam bo odkrila, kako je videti resničnost, v kateri omejitve izginejo, Celota v vas in v vsem, kar vas obkroža, pa se prebuja. Dogodki, ločeni v času in prostoru, vse vaše misli in misli drugih ljudi, vaši občutki in navidezno naključni pojavi – vse je del istega gibanja znotraj Celote. Doumeli boste, da je navidezna zanesljivost zakona vzročnosti pravzaprav izjema, z življenjsko resničnostjo pa učinkovito upravljajo »naključja«, »nepravilnosti« in, dobesedno, čudeži.

9789619411605 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/s/i/sinhroniciteta.jpg 9789619411605
25 EUR 2021-08-08 Zaloga: Na zalogi

Sinhroniciteta - Prebujanje Celote

Sinhroniciteta - Prebujanje Celote Adrian P. Kezele

Kako sinhroniciteto učinkovito uporabljati v vsakdanjem življenju

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 125 zlatnikov = 1,25 €.
  »Ste se že kdaj poskušali pogovoriti z Življenjem? Ste ga skušali kaj vprašati? Prepričan sem, da ste že kdaj pogledali v nebo in zavpili: ›O nebo, zakaj se to dogaja ravno meni?!‹ Tu in tam to počnemo vsi. Toda ali ste zares pričakovali odgovor? Ali ste ga dobili? Ste ga prepoznali? Življenje kot celota se neprestano pogovarja z nami,« pravi Adrian Kezele. Nenehno nam pošilja razna skrita sporočila in skrite pomene, »zavite« v običajne pojave. V knjigi nas seznanja o slovnici in skladnji jezika, v katerem ...
Cena: 25,00 €

Podrobnosti artikla Sinhroniciteta - Prebujanje Celote

ISBN 9789619411605
Leto izdaje 2016
Število strani 280
Dimenzije 16,0 x 23,0
Vezava Mehka vezava
Izdal Chiara
Avtor Adrian P. Kezele

    Kategorije

O avtorju Sinhroniciteta - Prebujanje Celote

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).