V vrečki ni artiklov.
Skalarni energijski obesek

Energijski skalarni obesek

V vsakdanjem življenju smo povezani z veliko komunikacijskimi napravami kot so radio, televizija, mobilni telefon in še z veliko drugimi elektromagnetnimi napravami, ki neprestano pošiljajo in prejemajo signale na različnih frekvencah. Normalno človeško oko ne more videti teh valov, vendar, kot je znanost dokazala, obstaja nekaj stranskih učinkov na naše telo. Lahko smo utrujeni, z glavobolom, bolečine, pritiski v očesu ali pa se počutite neprijetno. 

Telesu bo podana obnovljena energija, ki bo pomagala pri ohranjanju splošnega zdravja in dobrega počutja. 
 
Negativni ioni izboljšajo naše počutje, asmatikom in alergikom znižajo raven histamina brez stranskih učinkov. Za vse nas je blagodejno znižanje stresnega hormona, če vdihavamo negativne ione, s čimer uravnavamo tudi krvni tlak, srčni utrip, izboljšamo koncentracijo, učenje, vitalnost, spanje. Iz zraka pa odstranijo vse neprijetne vonjave, bakterije, viruse, prah, cigaretni dim, iztrebke pršic ter so odlična preventiva pred prehladi. 
 

Komu priporočamo energijski skalarni obesek?

* Tistim, ki delajo v pisarnah

* Tistim, ki uporabljajo klimo v prostorih

* Tistim, ki imajo bolečine (kolena, hrbet, ramena, gleženj,…)

* Tistim, ki se pogosto počutijo utrujene

* Tistim, ki delajo v stavbah z veliko betona

* Tistim, ki kadijo ali kadi njihov prijatelj

* Tistim, ki delajo veliko časa neprekinjeno

* Tistim, ki delajo z računalnikom  


Kako pomaga energijski skalarni obesek?

* Poveča energijo

* Ima sposobnost uničevanja virusov in bakterij

* Krepi imunski in endokrini sistem

* Zmanjšuje vnetja

* Prispeva k nadzoruglavobola

* Zavira proces staranja

* Poveča koncentracijo

* Povečacelično prehrano in razstrupljanje

* Nadzirauravnoteženje telesa

* Pomagaza boj proti raku

* Krepi telesno bio-polje, preprečuje elektromagnetna valovanja, ki prizadenejo zdravje 


Vsak energijski skalarni obesek Quantum je narejen iz naravnih mineralov, ki so združeni in se strukturno vežejo skupaj, na molekularni ravni. Proizvaja skalarno energijo, ki pripomore k povečanju telesnega bio-polja. Obesek Quantum spodbuja pozitiven pretok energije in pomaga vzdrževati energetski bilanci. Pomaga obnoviti energijo, ki je postala šibka v telesu. Z obnovo energetsko ravnovesje v telesu ta obesek pomaga edini ohranjati zdravje in dobro počutje.

Uporaba:

Energijski skalarni obesek nosite kot verižico ali ga nosite v žepu ali pa ga namestite neposredno na prizadetem območju telesa(npr. kolena, hrbet, ramena, gleženj, itd)za lajšanje bolečine in togosti. Skalarna energije iz obeska deluje navzven in znotraj telesa. Navzven skalarna energije povečuje telesne bio-električnega polja. Navznoter deluje za lažje prepustnostjo celice in s tem izboljšuje mnoge fiziološke funkcije celic v telesu.


Ta izdelek ni medicinski pripomoček, in ni namenjen za uporabo v diagnostiki bolezni ali drugih pogojev, ali v ozdravitev, ublažitev, zdravljenje ali preprečevanje bolezni.

4564165465 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/s/k/skalarni-energijski-obesek.jpg
25.99 EUR 2021-05-11 Zaloga: Na zalogi
-19%

Skalarni energijski obesek

Skalarni energijski obesek

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 181 zlatnikov = 1,81 €.
Ta obesek je ustvarjen iz lave in nano-tehnologije, ustvarjen s pomočjo japonske tehnologije, ki pomaga telesu v boju proti škodljivim sevanjem in deluje kot zaščita pred elektromagnetnimi frekvencami (EMF).

Vroča cena: 25,99 €

Prihranek: 6,00 € (19%)

Redna cena: 31,99 €

Brezplačna dostava

Podrobnosti artikla Skalarni energijski obesek

Izdal Ne

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).