Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Skodelica življenja

Na zalogi
SKU
9789612907402
Dodaj v primerjavo
Cena 29,40 €

Kako se soočiti z anksiozno motnjo? Naj Skodelica življenja izpolni svoje poslanstvo, naj se vas dotakne in vas premakne. Odprite se njenemu iskrenemu namenu, prisluhnite ji s srcem. Naj vas povabi k spremembi in vam odpre nova obzorja.

Dodaj na seznam želja

ANKSIOZNOST

Kako se soočiti z anksiozno motnjo? Naj Skodelica življenja izpolni svoje poslanstvo, naj se vas dotakne in vas premakne. Odprite se njenemu iskrenemu namenu, prisluhnite ji s srcem. Naj vas povabi k spremembi in vam odpre nova obzorja. Iskrena avtobiografija o soočenju z anksioznostjo je brezčasna in večplastna knjiga, ki z bogatim teoretičnim znanjem in globokimi lastnimi izkušnjami opisuje vzroke za nastanek tesnobe, doživljanje te preizkušnje, izkušnje s klasičnim in alternativnim zdravstvom, odzive okolice nanjo, metode, tehnike in knjige za samopomoč in končno preobrat v načinu dojemanja tesnobe kot učiteljice, ki vodi v globine samo spoznavanja in osebne rasti.

 

Poslanstvo knjige je večje razumevanje in sprejemanje anksioznosti v družbi, priznanje čudovitim ljudem, ki jih tesnoba preizkuša in vsem tistim, ki jim želijo stati ob strani. Brez dlake na jeziku opisuje vzroke za nastanek tesnobe, njeno občutenje in doživljanje, izkušnje s klasičnim in alternativnim zdravstvom, napačne odzive okolice nanjo, metode, tehnike in knjige za samopomoč ter končno preobrat v načinu dojemanja te učiteljice, ki lahko vodi v naše največje razodetje.

Podati želi roko vsem, ki tavajo v brezizhodnosti tesnobe, poučiti tiste, ki bi radi svojim ljubljenim priskočili na pomoč, opomniti tiste, ki so na meji izgorelosti, da si z majhnimi koraki prihranijo veliko preizkušnjo. V svet želi ponesti navdih za spremembe in svetlobo na koncu tunela tesnobe. Obogatena z avtorskimi slikami pisateljice se bralca dotakne ne samo kot pogumen korak razgaljenja njenih najglobljih notranjih svetov, ampak tudi kot umetniško delo.

Niste krivi, če vas boli duša.
Niste nesposobni, če imate tesnobo.
Niste leni, če je še ne zmorete premagati.
Niste slabiči, če to priznate.
Niste čudni, če ste preveč občutljivi.
Niste slabši, če lažje preživite v sebi kot v hrupu tega sveta.
Niste nespametni, če iskreno delite svojo izkušnjo.
Vedno več nas je in enkrat bomo premaknili meje.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789612907402
Leto izdaje 2020
Število strani 280
Dimenzije 24 x 17
Vezava Trda
Izdal Samozaložba
Avtor Tatjana Grča
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Skodelica življenja
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Skodelica življenja

Cena 29,40 €