V vrečki ni artiklov.
Škodljivost žit: Premislek o prehrani z visoko vsebnostjo škroba

Človeška vrsta je deset milijonov let živela ob prehrani, ki ni vsebovala žit. Zadnja stoletja so se raziskovalci večkrat srečali z družbami, ki še vedno ne uživajo žit, ter poročali o njihovi izjemni lepoti, neskončni vitalnosti in krepkem zdravju. Trenutno ne obstajajo družbe, ki v svojo prehrano vklju­čujejo žita in bi se lahko pohvalile z izjemnim zdravjem.

Način današnjega prehranjevanja z žitom in mesom je čista modna norost. Narava pa nas kaznuje vsak dan v zdravniških čakalnicah, bolnišnicah in domovih za ostarele. 

Dr. Douglas Graham: "Iz drugorazrednih materialov ne moraš zgraditi prvorazrednih športnikov."

Vsi športniki bodo izkusili izboljšanje telesne pripravljenosti, če bodo izboljšali kakovost svoje prehrane in izbrali surovo sadje, zelenjavo, oreščke in semena. Ko je presedlal na brezškrobno prehrano, je vsak vrhunski športnik, s katerim sem sodeloval, poročal o povečani moči, izboljšani vzdržljivosti, večji hitrosti, boljši fleksibilnosti, ravnotežju in osredotočenosti, o boljšem reakcijskem času ter o številnih drugih iz­boljšavah.

 

"Knjiga Škodljivost žit vam ne da le orodij za prenehanje kopanja, temveč vam tudi pomaga, da splezate ven iz prezgodnjega groba, in zapolnite jamo, ki ste jo že izkopali. Preberite, uživajte in spremenite svoje življenje."

- James H. Guest, D. C.Profesor klinične nutricionistike in laboratorijske diagnostike Parker Chiropractic College


 978-961-281-058-0 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/d/v/dv_10.jpg 978-961-281-058-0
9.5 EUR 2021-07-31 Zaloga: Na zalogi
-5%

Škodljivost žit: Premislek o prehrani z visoko vsebnostjo škroba

Škodljivost žit: Premislek o prehrani z visoko vsebnostjo škroba Dr. Douglas Graham

Dr. T. Colin Campbell, avtor svetovne uspešnice Kitajska študija, je priporočil način prehranjevanja, kot ga uči dr. Douglas Graham. Knjigo berite z odprtim umom in ob upoštevanju predstavljenih dejstev žita morda celo odstranite iz svojih obrokov. Naravne smernice so povsem jasne. Če se odločite za življenje, skladno z zakoni narave, lahko pričakujete boljše zdravje, kot ste ga kadar koli izkusili.

Vroča cena: 9,50 €

Prihranek: 0,50 € (5%)

Redna cena: 10,00 €

Podrobnosti artikla Škodljivost žit: Premislek o prehrani z visoko vsebnostjo škroba

ISBN 978-961-281-058-0
Leto izdaje 2013
Število strani 62
Dimenzije 14,0 x 21,0
Vezava Mehka vezava
Izdal Calesita
Avtor Dr. Douglas Graham

O avtorju Škodljivost žit: Premislek o prehrani z visoko vsebnostjo škroba

Dr. Douglas Graham

Dr. Douglas Graham je že vse življenje športnik in več kot 30 let presni vegan. Je svetovalec vrhunskih športnikov in trenerjev z vsega sveta. Strokovno je sodeloval z veliko športniki, najboljšimi na njihovem področju, ter s posamezniki iz sveta zabave in jim pomagal pri oživljanju in podaljšanju njihovih karier s prehrano, življenjskim slogom in edinstveno telesno vadbo.

Znan je tudi kot eden izmed očetov sodobnega presnojedskega gibanja. Svoje strategije za uspeh je delil z občinstvom na več kot 4000 dogodkih in srečanjih po vsem svetu. Na njegovih plenarnih predavanjih in seminarjih poslušalci dobijo dobro znanje, motivacijo in navdih. Bil je član upravnih odborov več kot ducata mednarodnih zdravstvenih organizacij.

Je avtor umetnosti priprave hrane “simply delicious” in direktor dogodka “Health & Fitness Week”, ki vsako leto na lepih lokacijah po vsem svetu zagotavlja vrhunske treninge na svetovni ravni in prehransko svetovanje za vse ljudi, ne glede na nivo njihove telesne vadbe. Je živ dokaz, da je uživanje nepredelane, sveže, zrele, surove in ekološko pridelane hrane način prehranjevanja, ki vodi do odličnega zdravja in vitalnosti.

Spletna stran dr. Grahama: https://www.foodnsport.com/

PREBERITE INTERVJU z dr. Douglasom Grahamom >>

Več o Dr. Douglas Graham

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).