Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Škodljivost žit: Premislek o prehrani z visoko vsebnostjo škroba

Na zalogi
SKU
978-961-281-058-0
Dodaj v primerjavo
Vroča cena 9,50 €
Prihranek 0,50 € (-5%)
Redna cena 10,00 €
Dr. T. Colin Campbell, avtor svetovne uspešnice Kitajska študija, je priporočil način prehranjevanja, kot ga uči dr. Douglas Graham. Knjigo berite z odprtim umom in ob upoštevanju predstavljenih dejstev žita morda celo odstranite iz svojih obrokov. Naravne smernice so povsem jasne. Če se odločite za življenje, skladno z zakoni narave, lahko pričakujete boljše zdravje, kot ste ga kadar koli izkusili.
Dodaj na seznam želja

Človeška vrsta je deset milijonov let živela ob prehrani, ki ni vsebovala žit. Zadnja stoletja so se raziskovalci večkrat srečali z družbami, ki še vedno ne uživajo žit, ter poročali o njihovi izjemni lepoti, neskončni vitalnosti in krepkem zdravju. Trenutno ne obstajajo družbe, ki v svojo prehrano vklju­čujejo žita in bi se lahko pohvalile z izjemnim zdravjem.

Način današnjega prehranjevanja z žitom in mesom je čista modna norost. Narava pa nas kaznuje vsak dan v zdravniških čakalnicah, bolnišnicah in domovih za ostarele. 

Dr. Douglas Graham: "Iz drugorazrednih materialov ne moraš zgraditi prvorazrednih športnikov."

Vsi športniki bodo izkusili izboljšanje telesne pripravljenosti, če bodo izboljšali kakovost svoje prehrane in izbrali surovo sadje, zelenjavo, oreščke in semena. Ko je presedlal na brezškrobno prehrano, je vsak vrhunski športnik, s katerim sem sodeloval, poročal o povečani moči, izboljšani vzdržljivosti, večji hitrosti, boljši fleksibilnosti, ravnotežju in osredotočenosti, o boljšem reakcijskem času ter o številnih drugih iz­boljšavah.

 

"Knjiga Škodljivost žit vam ne da le orodij za prenehanje kopanja, temveč vam tudi pomaga, da splezate ven iz prezgodnjega groba, in zapolnite jamo, ki ste jo že izkopali. Preberite, uživajte in spremenite svoje življenje."

- James H. Guest, D. C.Profesor klinične nutricionistike in laboratorijske diagnostike Parker Chiropractic College


 Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-281-058-0
Leto izdaje 2013
Število strani 62
Dimenzije 14,0 x 21,0
Vezava Mehka
Izdal Calesita
Avtor Dr. Douglas Graham
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Škodljivost žit: Premislek o prehrani z visoko vsebnostjo škroba
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Škodljivost žit: Premislek o prehrani z visoko vsebnostjo škroba

Vroča cena 9,50 €
Prihranek 0,50 € (-5%)
Redna cena 10,00 €