V vrečki ni artiklov.
Škofjeloško in Cerkljansko hribovje - Vodnik

Avtorica Andreja Erdlen v vodniku opisuje izhodišča: Kranj in Škofja Loka; Izhodišča v Poljanski dolini; Žirovska kotlina, Rovte; Idrijsko in Cerkljansko, Selška dolina. V vodniku najdete: opise planinskih postojank in drugih možnosti bivanja, opise vrhov, dostopov, obhodnice na področju Škofjeloškega in Cerkljanskega hribovja, predloge za izlete - prečenja in krožne poti in na koncu še literaturo, vire ter abecedno kazalo.

Prednost Škofjeloškega in Cerkljanskega hribovja, ki spadata v predgorje Alp, je prav v tem, da ju lahko obiskujemo v vseh letnih časih. Spomladi se bomo veselili prvih ozelenelih dreves, znanilcev pomladi, in čudovitega cvetja, poleti nam bodo gozdovi nudili prijetno senco, na travnikih nas bo pozdravljalo petje čričkov, občudovali bomo cvetje in pisane metulje. Jeseni nas bodo prevzele škrlatne barve gozdnega listja. Tudi pozimi, ko bo hribe prekril sneg, bomo lahko hodili po uhojenih poteh (pozimi je zelo obiskan Lubnik) ali pa kar po cestah, kjer bi bilo poleti prevroče. Čeprav so pozimi ceste v glavnem očiščene in prevozne, bomo srečali zelo malo avtomobilov (področje okoli Žirov, Ermanovca, Slajke).

978-961-6156-97-4 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/7fcb6c8101ee80c32a9da7dd78e8d271/s/k/skofjelosko_naslovnica_mala.jpg 978-961-6156-97-4
23.9 EUR 2021-12-04 Zaloga: Na zalogi

Škofjeloško in Cerkljansko hribovje - Vodnik

Škofjeloško in Cerkljansko hribovje - Vodnik Andreja Erdlen

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 119 zlatnikov = 1,19 €.
Avtorica Andreja Erdlen v vodniku opisuje izhodišča: Kranj in Škofja Loka; Izhodišča v Poljanski dolini; Žirovska kotlina, Rovte; Idrijsko in Cerkljansko, Selška dolina. V vodniku najdete: opise planinskih postojank in drugih možnosti bivanja, opise vrhov, dostopov, obhodnice na področju Škofjeloškega in Cerkljanskega hribovja, predloge za izlete - prečenja in krožne poti in na koncu še literaturo, vire ter abecedno kazalo.Prednost Škofjeloškega in Cerkljanskega hribovja, ki spadata v predgorje Alp, je prav v tem, da ju lahk...
Cena: 23,90 €

Podrobnosti artikla Škofjeloško in Cerkljansko hribovje - Vodnik

ISBN 978-961-6156-97-4
Leto izdaje 2011
Število strani 224
Dimenzije 12,5 x 16,0
Vezava Trda vezava
Izdal Planinska založba Slovenije
Avtor Andreja Erdlen

O avtorju Škofjeloško in Cerkljansko hribovje - Vodnik

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).