Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Skoraj me ni več strah

Na zalogi
SKU
9789617047523
Dodaj v primerjavo
Cena 21,90 €

Cmočka je neznansko strah, kadar v šoli popoldne zadnji čaka na svojo mamo. Boji se, da so jo ugrabili gangsterji. Njegova sošolka Anja Papirček se v počitniški hišici v gozdu grozno boji pošasti, ki ponoči lomasti pod njenim oknom. A tudi Cmočkovo mamo je strah – njo skrbi, da bo spet zamudila v šolo, da se bo Cmoček spet jezil nanjo. Ko se Cmoček in Anja spoprijateljita, nekateri strahovi izginejo, drugi so premagani. Tudi tisti, ki jih skrivaj občuti Cmočkova mama. 

Dodaj na seznam želja

STRAH

Cmočka je neznansko strah, kadar v šoli popoldne zadnji čaka na svojo mamo. Boji se, da so jo ugrabili gangsterji. Njegova sošolka Anja Papirček se v počitniški hišici v gozdu grozno boji pošasti, ki ponoči lomasti pod njenim oknom. A tudi Cmočkovo mamo je strah – njo skrbi, da bo spet zamudila v šolo, da se bo Cmoček spet jezil nanjo …

Ko se Cmoček in Anja spoprijateljita, nekateri strahovi izginejo, drugi so premagani. Tudi tisti, ki jih skrivaj občuti Cmočkova mama. Anna Onichimowska nas skozi zgodbo o prijateljstvu med dečkom in deklico popelje skozi proces premagovanja strahu.

Vrhunsko literarno delo nam pokaže, kako doživljamo strah, kako se z njim spopademo ter kako se spleta prijateljstvo in se krepijo vezi med staršem in otrokom. Za vse, ki nas je že bilo kdaj strah. Tudi za odrasle!

- Avtorica je leta 2011 dobila nagrado za življenjsko delo na področju otroške književnosti – priznanje, ki ga podeljuje poljska sekcija IBBY.
- Delo, ki bo v enaki meri pritegnilo dečke in deklice.
- Knjiga odpira možnosti za različne pogovore.
- Za otroke stare 6 let ali več.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789617047523
Leto izdaje 2020
Število strani 48
Dimenzije 21,5 x 28,5
Vezava Trda
Izdal KUD Sodobnost International
Avtor Anna Onichimowska, Ola Woldańska-Płocińska
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Skoraj me ni več strah
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Skoraj me ni več strah

Cena 21,90 €