V vrečki ni artiklov.

Skrite sanje (mehka vezava)

Skrite sanje (mehka vezava) Nora Roberts

"Kate Powell, obdana z veličastnimi pečinami in lepoto Big Sura, izkazuje hvaležnost življenju na Templetonovi domačiji ... in družini, ki jo je sprejela in vzgojila kot svojo. Čeprav Kate nima Margojine lepote in Laurine elegantnosti, ve, da ima nekaj, česar drugi dve ne bosta nikoli imeli - bistroumno glavo za poslovne zadeve. Žene jo ambicioznost, zato svoje življenjske uspehe meri z vsakim napredovanjem v službi. Ko pa se v poklicu sooči s težavami, je Kate prisiljena pogledati globoko vase in najti nekaj, kar ji manjka v življenju ... in v srcu."
 
Cena: 14,65 €

Podrobnosti artikla

ISBN 9789616790192
Leto izdaje 2004
Število strani 336
Dimenzije 14,5 x 21,5
Avtor Nora Roberts
Vezava Mehka
Izdal Meander
Kategorija Družbeni, življenjski

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

GOST

Objavljeno 12.09.2014

Ob branju se zlahka prestaviš v drug čas in

Ob branju se zlahka prestaviš v drug čas in prostor, med ljudi, ki jih opisuje. Junaki so dovolj samokritični in hkrati dovolj resnični, da se lahko vživiš vanje in si v njih predstavljaš sebe, prijatelje,... Hkrati pa povsem preprosto prikaže resnično prijateljstvo in resnično podporo družine, ki pa kljub temu, da imaš včasih občutek, da je neresnična, hkrati vzbudi željo, da se potrudiš v svojem življenju za lepše odnose. Toplo priporočam!

Oglejte si tudi