V vrečki ni artiklov.
Skrivni klub milijonarjev: 26 zmagovitih skrivnosti Warrena Buffeta za uspeh v življenju

Finance

Ko štirje prijatelji Radley, Elena, Jones in Lisa izvedo, da se njihova šola sooča s finančnimi težavami in zato ne more plačati šolske ekskurzije v New York, se za pomoč obrnejo na finančnega poznavalca Warrena Buffetta, ki postane njihov mentor.

Najstniki začnejo pod njegovim vodstvom odkrivati osnove dobrega finančnega poslovanja na podlagi vsakodnevnih doživetij in izkušenj.

Neprecenljivo spoznanje, do katerega se preko njegovih naukov dokopljejo, je tisto, ki pravi, da je najboljša naložba naložba vase. 

Warren Buffett

Gre za dragoceno zbirko nasvetov, primernih prav za vsakogar. Nasvetom teže daje dejstvo, da temeljijo na izkušnjah izjemno uspešnega investitorja Warrena Buffeta, ki ga mnogi med nami sicer poznamo, le malo pa je takih, ki poznajo tudi njegove poslovne in naložbene strategije ter pristope.

Prav s pomočjo omenjenih strategij je Warren Buffett postal najbogatejši Američan in tretji najbogatejši mož na svetu.

A kot pravi Warren Buffett sam, osnovo za njegovo bogastvo predstavljajo nekatera trdna prepričanja in načela o poslu, delu, morali, odgovornosti do sebe in svoje družine. Preko te knjige avtor Buffettovo filozofijo predstavlja širši publiki. 

V knjigi boste preko preprostih zgodb izvedeli o temeljnih pristopih gospodarjenja z denarjem in o Buffettovih pogledih na denar, življenje, službo, etiko … Vsa njegova načela, predstavljena v knjigi, je pred objavo tudi sam odobril, in prav to je čar knjige Skrivni klub milijonarjev – je lahkotna zgodba z dragocenim sporočilom, ki temelji na resničnih izkušnjah. 

»Cena je tisto, kar plačaš. Vrednost pa je tisto, kar dobiš.« 

»Tveganje pomeni, da ne vemo, kaj počnemo.«


978-961-6769-60-0 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/n/a/naslovka_3.jpg 978-961-6769-60-0
9.95 EUR 2020-09-24 Zaloga: Na zalogi
-50%

Skrivni klub milijonarjev: 26 zmagovitih skrivnosti Warrena Buffeta za uspeh v življenju

Skrivni klub milijonarjev: 26 zmagovitih skrivnosti Warrena Buffeta za uspeh v življenju Amy Heyward Andy Heyward Warren Buffett

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 69 zlatnikov = 0,69 €.
Ko štirje prijatelji Radley, Elena, Jones in Lisa izvedo, da se njihova šola sooča s finančnimi težavami in zato ne more plačati šolske ekskurzije v New York, se za pomoč obrnejo na finančnega poznavalca Warrena Buffetta, ki postane njihov mentor. Najstniki začnejo pod njegovim vodstvom odkrivati osnove dobrega poslovanja na podlagi vsakodnevnih doživetij in izkušenj. Neprecenljivo spoznanje, do katerega se preko njegovih naukov dokopljejo, je tisto, ki pravi, da je najboljša naložba naložba vase.

Vroča cena: 9,95 €

Prihranek: 9,95 € (50%)

Redna cena: 19,90 €

TOP 100

Podrobnosti artikla Skrivni klub milijonarjev: 26 zmagovitih skrivnosti Warrena Buffeta za uspeh v življenju

ISBN 978-961-6769-60-0
Leto izdaje 2013
Število strani 160
Dimenzije 21,0 x 13,5
Vezava Mehka vezava
Izdal Cangura
Avtor Amy Heyward
Andy Heyward
Warren Buffett

O avtorju Skrivni klub milijonarjev: 26 zmagovitih skrivnosti Warrena Buffeta za uspeh v življenju

Warren Buffett

Warren Buffett

Warren Buffett je uspešen ameriški poslovnež, vlagatelj in človekoljub. Velja za najuspešnejšega vlagatelja dvajsetega stoletja. Je večinski delničar, vodja in izvršni direktor družbe Berkshire Hathaway. Redno se uvrša na lestvico najbogatejših Zemljanov. Leta 2008 je bil razglašen za najbogatejšega človeka na svetu, leta 2011 pa je zasedel tretje mesto na lestvici. Leta 2012 ga je ameriški časnik Time imenoval za enega izmed najvplivnejših ljudi na svetu. 

Več o Warren Buffett

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(2)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

Larisa

Objavljeno 26.02.2020

Odlična knjiga, katera te skozi zanimivo zgodbo

Odlična knjiga, katera te skozi zanimivo zgodbo popelje do finančnih spoznanj

Gost

Objavljeno 29.06.2018

Zelo poučna knjiga, če želite spremeniti svojo

Zelo poučna knjiga, če želite spremeniti svojo finančno prihodnost. Toplo priporočam.

Skrivni klub milijonarjev: 26 zmagovitih skrivnosti Warrena Buffeta za uspeh v življenju

Oglejte si tudi