Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Skrivnost

Na zalogi
SKU
9789610116585
Dodaj v primerjavo
Cena 29,95 €

"Ko boste spoznali Skrivnost, boste odkrili, kako lahko imate, ste ali počnete vse, kar si želite. Spoznali boste, kdo ste v resnici. 
Spoznali boste resnično veličastnost, ki vas pričakuje v življenju."

Dodaj na seznam želja

Skrivnost

Velika Skrivnost se je prenašala skozi stoletja, po njej so hrepeneli, jo skrivali, izgubljali, kradli in zanjo plačevali velike vsote denarja. To stoletja staro Skrivnost so razumeli nekateri najpomembnejši ljudje v zgodovini: Platon, Galilei, Newton, Shakespeare, Beethoven in Einstein, pa tudi drugi izumitelji, teologi, znanstveniki  in veliki misleci. Najdemo jo skozi stoletja razdrobljeno v ustnih izročilih, literature, veri in filozofiji. Zdaj pa so prvič v zgodovini delčki zbrani in sestavljeni  v izjemno razkritje, ki bo za zmeraj spremenilo življenje vsakogar, ki ga bo izkusil - zdaj je Skrivnost razkrita svetu.

Ta knjiga vsa bo naučila, kako lahko uporabite Skrivnost v svojem vsakdanjem življenju– od denarja in zdravja pa do medčloveških odnosov in sreče,  skratka pri prav vsaki dejavnosti in stiku s svetom. Začeli boste razumeti skrito, neizkoriščeno moč, ki je v vas, in to razkritje vam bo prineslo srečo na  vseh področjih vašega življenja.

V Skrivnosti boste našli modrosti sodobnih učiteljev – moških in žensk, ki so jo uporabili, da bi ozdraveli, obogateli in postali srečni. Pomagali so si z znanjem  Skrivnosti, zdaj pa nam razkrivajo čudovite zgodbe o tem, kako so odpravili bolezni, pridobili veliko bogastvo, premagali ovire in dosegli tisto, za kar veliko ljudi  meni, da je nemogoče. Odkar je knjiga leta 2006 izšla, je bila prodana v več kot 4 milijonih izvodov.

Najprej je nastal film Skrivnost (The Secret). Rhonda Byrne je želela s filmom predstaviti vednost o Skrivnosti, ki je njej sami pomagala prebroditi težavno  življenjsko obdobje. Odzivi so bili neverjetni, zato se je odločila, da vse skupaj predstavi tudi v knjigi. 

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789610116585
Leto izdaje 2011
Število strani 200
Dimenzije 18,5 x 14,0
Vezava Trda
Izdal Mladinska knjiga Založba d.d.
Avtor Rhonda Byrne
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Skrivnost
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Skrivnost

Cena 29,95 €