AKCIJA: VAREN brezstični KLJUČ (2 kosa), ki zagotavlja varnost in zaščito na umazanih javnih površinah – 20%

V vrečki ni artiklov.
Skrivnost

Skrivnost

Velika Skrivnost se je prenašala skozi stoletja, po njej so hrepeneli, jo skrivali, izgubljali, kradli in zanjo plačevali velike vsote denarja. To stoletja staro Skrivnost so razumeli nekateri najpomembnejši ljudje v zgodovini: Platon, Galilei, Newton, Shakespeare, Beethoven in Einstein, pa tudi drugi izumitelji, teologi, znanstveniki  in veliki misleci. Najdemo jo skozi stoletja razdrobljeno v ustnih izročilih, literature, veri in filozofiji. Zdaj pa so prvič v zgodovini delčki zbrani in sestavljeni  v izjemno razkritje, ki bo za zmeraj spremenilo življenje vsakogar, ki ga bo izkusil - zdaj je Skrivnost razkrita svetu.

Ta knjiga vsa bo naučila, kako lahko uporabite Skrivnost v svojem vsakdanjem življenju– od denarja in zdravja pa do medčloveških odnosov in sreče,  skratka pri prav vsaki dejavnosti in stiku s svetom. Začeli boste razumeti skrito, neizkoriščeno moč, ki je v vas, in to razkritje vam bo prineslo srečo na  vseh področjih vašega življenja.

V Skrivnosti boste našli modrosti sodobnih učiteljev – moških in žensk, ki so jo uporabili, da bi ozdraveli, obogateli in postali srečni. Pomagali so si z znanjem  Skrivnosti, zdaj pa nam razkrivajo čudovite zgodbe o tem, kako so odpravili bolezni, pridobili veliko bogastvo, premagali ovire in dosegli tisto, za kar veliko ljudi  meni, da je nemogoče. Odkar je knjiga leta 2006 izšla, je bila prodana v več kot 4 milijonih izvodov.

Najprej je nastal film Skrivnost (The Secret). Rhonda Byrne je želela s filmom predstaviti vednost o Skrivnosti, ki je njej sami pomagala prebroditi težavno  življenjsko obdobje. Odzivi so bili neverjetni, zato se je odločila, da vse skupaj predstavi tudi v knjigi. 

9789610116585 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/s/k/skrivnost_1_2.jpg 9789610116585
29.95 EUR 2021-04-16 Zaloga: Na zalogi

Skrivnost

Skrivnost Rhonda Byrne

"Ko boste spoznali Skrivnost, boste odkrili, kako lahko imate, ste ali počnete vse, kar si želite. Spoznali boste, kdo ste v resnici. Spoznali boste resnično veličastnost, ki vas pričakuje v življenju."
Cena: 29,95 €
TOP 100

Podrobnosti artikla Skrivnost

ISBN 9789610116585
Leto izdaje 2011
Število strani 200
Dimenzije 18,5 x 14,0
Vezava Trda vezava
Izdal Založba Mladinska knjiga d.d.
Avtor Rhonda Byrne

O avtorju Skrivnost

Rhonda Byrne

Rhonda Byrne

Rhonda Byrne je avstralska televizijska pisateljica in producentka. Njena knjiga Skrivnost (ki temelji na istoimenskem filmu) temelji na prepričanju v zakon privlačnosti. Napisala je več nadaljevanj knjige, med njimi The Power, Čarobnost in Junak, pa tudi druge knjige, ki se nanašajo na knjigo Skrivnost.

 

Več o Rhonda Byrne

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).