Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Skrivnost kvantnega življ

Na zalogi
SKU
978-961-9034-28-6
Dodaj v primerjavo
Cena 27,60 €
Z njeno pomočjo se boste naučili enostavnih a zelo učinkovitih tehnik in procesov, ki vam bodo za vedno spremenili življenje. Najboljše od vsega pa je, da to lahko stori vsakdo... brez posebnega treninga.
Dodaj na seznam želja

Skrivnost kvantnega življenja

V knjigi SKRIVNOST KVANTNEGA ŽIVLJENJA se boste naučili:

• ozdraviti telesno ali čustveno bolečino v nekaj trenutkih
• osvoboditi se stresa zaradi pomanjkanja denarja
• graditi trajne medosebne odnose
• izboljšati športne dosežke
• naučiti otroke poiskati njihovo »srečno mesto«
• ... in še veliko, veliko več

Dolga leta smo čakali knjigo, ki bi lahko prenesla moč notranjega miru v neposredne, praktične in konkretne rezultate. Sedaj jo imate v svojih rokah.
Z njeno pomočjo se boste naučili enostavnih a zelo učinkovitih tehnik in procesov, ki vam bodo za vedno spremenili življenje.

Najboljše od vsega pa je, da to lahko stori vsakdo ... brez posebnega treninga. Poizkusite in presenečeni boste, kako ti procesi hitro začno delovati v vašo korist!

Kvantna sinhronizacija

Kvantna sinhronizacija je naravna metoda, ki ustvarja takojšnje (hitro) zdravljenje in harmonijo v telesu, umu in duhu.Začetnik znanstvenega postopka hitrega ozdravljenja je Američan dr. Frank Kinslow, zdravnik kiropraktike in učitelj gluhonemih, ki je po tem, ko je več let meditiral v samoti v Alpah, doživel uvid v čisto zavest, ki ga je osvobodil trpljenja. Odkril je, da je globok počitek pogoj za telesno, čustveno ali duhovno ozdravljenje. 

Ker je vse prežeto s čisto zavestjo, se na kvantno sinhronizacijo, s katero ozavestimo čisto zavest, odziva praktično vse – ljudje, rastline, hišni ljubljenci, pa tudi neživi predmeti, kot so računalniki. O tem je napisal več del, med drugim Skrivnost kvantnega življenja in Skrivnost trenutne ozdravitve, poleti pa bo pri založbi Vid izšla njegova knjiga v slovenskem prevodu.

Kinslow vodi seminarje po vsem svetu, npr. v Nemčiji, v Italiji, na Floridi, na Hrvaškem, na Madžarskem. »Ker metoda globoko deluje v umu, na najbolj fini ravni, ima harmonizirajoč in umirjajoč vpliv na vse, kar človek počne,« ugotavlja praktikantka kvantne sinhronizacije Nevenka Prohinar iz Pomjana (na sliki). Oktobra lani se je udeležila seminarja kvantne sinhronizacije v Zagrebu, doživela veliko osebnostno preobrazbo in zdaj tudi sama pomaga pri širjenju metode v Sloveniji. 

Zakaj vas je pritegnila prav kvantna sinhronizacija? 

Izobražujem se ves čas in tako sem odkrila Ekvilibrium. To je zelo podobna tehnika kot kvantno uglaševanje, sicer z drugim imenom, a delaš pravzaprav isto. Tam smo se kot terapevti oz. izvajalci spravili v stanje praznine. In v stanju praznine se dogajajo ozdravitve in spremembe. Stanje praznine je stanje brez misli in brez čustev, ko se ne dogaja nič, si le v nekem globokem miru. Samo vzpostavljala sem to stanje in v njem bila. Ker pa je to zahtevalo veliko truda – truditi se je bilo treba potem tudi pri ohranjevanju zdravja – nisem čutila, da bi bili rezultati pridobljeni na lahko. Že ves čas imam občutek, intuitivno vem, da so vse stvari v naravi enostavne. Da se rastlina nič ne trudi, ko raste. In tudi človek mora živeti tako, da življenje kar teče, kot voda. Tako kot vse dobre stvari, ki pridejo k meni, mi je nekdo dal informacijo o dr. Franku Kinslowu. Rekel mi je, naj si na internetu pogledam njegov film in me vprašal, če bi organizirala njegov seminar v Sloveniji. Že sama informacija je prinesla k meni veliko svetlobo. Videla sem velik balon svetlobe. To je pri meni znak. Če je svetloba, grem v pravo smer. Potem sem si ogledala film, prebrala knjigo in naredila vaje. In ko mi je uspelo narediti vse vaje, sem si rekla, to pa je to, kar iščem že toliko časa – da se stvari naredijo brez truda. 

Kako je dr. Frank Kinslow odkril kvantno sinhronizacijo? 

Frank Kinslow je imel možnost, da si je v svojem življenju vzel sedem prostih let, da je šel v Alpe meditirat. V tem času je raziskoval in razmišljal ter dobil določene informacije, uvide. Potem je čistil svoje tehnike in ves balast odstranjeval, tako da je prišel do kvantne sinhronizacije. Kvantna sinhronizacija je metoda zelo hitrega zdravljenja, ki jo lahko izvaja vsak. 

Kako deluje? 

Najboljši način za razlago kvantne sinhronizacije je počitek. Počitek je univerzalen zdravnik. Globlji ko je počitek, globlje je zdravljenje. Pri kvantnem uglaševanju ljudje izkušajo najgloblji možen počitek, celo globlji kot v spanju. Posledica globokega počitka je globoko zdravljenje, ki se zgodi v nekaj sekundah ali minutah. Tehnika ljudem pomaga, da se bolje zavedajo tega, kaj se dogaja na globljih ravneh uma. To, da zaznamo drugačen odtenek počutja, je treba vaditi. 

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-9034-28-6
Leto izdaje 2013
Število strani 216
Dimenzije 14,5 x 20,5
Vezava Mehka
Izdal Zavod Vid
Avtor Dr. Frank J. Kinslow
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Skrivnost kvantnega življenja: Quantum entrainment v vsakdanjem življenju - tehnike uporabe
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Skrivnost kvantnega življ

Cena 27,60 €