Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Skrivnost srčnega mentorstva

Na zalogi
SKU
9789619521908
Dodaj v primerjavo
Cena 38,00 €

Avtorici sva po izjemni mentorski izkušnji, ki nama je obema spremenila življenje in ki sva jo podrobneje opisali v najinem knjižnem prvencu »Z mentorstvom do srčnega voditeljstva«, izdali še Vodnik za mentorje in mentorirance. V njem opiševa poglavitne značilnosti mentorstva, možne oblike, udeležence procesa ter priporočljiva znanja, lastnosti in veščine udeležencev, Podrobneje opiševa celoten mentorski proces in izpostaviva pomen graditve odnosa.

Dodaj na seznam želja

Mentorstvo

Mentorske zgodbe so različne, vse pa so lahko uspešne, če vanje vstopimo z iskrenim namenom, vzpostavimo ustrezen odnos na osnovi medsebojnega zaupanja in spoštovanja ter vanj vložimo potreben čas in smo ves čas zavzeti in odprti za vse in vsakogar.

O vsebini Vodnika največ povedo mnenja njegovih prvih bralcev:

"Srčno mentoriranje bi bolje predstavljeno le stežka prišlo od kjerkoli drugje. Avtorici sta naučeno in živeto iz lastne izkušnje premislili, združili in pretopili v Vodnik, ki naj bo v dobro oporo vsem mentorskim parom in vsakomur posebej. Berite na lastno odgovornost, isti ne boste več." - Matic Kadliček, univ. dipl. psih., trener in svetovalec za razvoj ljudi, Mentor in coach (EMCC)

"Vodnik je bogata zakladnica znanja o mentorstvu, ki prinaša odgovore na vprašanja, s katerimi se srečujejo mentorji in mentoriranci in razkriva mehanizme delovanja, ki nam koristijo na vseh ravneh odnosov, v poslovnem in zasebnem okolju. Vse to z zvrhano mero prepričljivosti zaradi osebne izkušnje avtoric – v čemer vidim še eno dodano vrednost." - Maja Mandoska, Vodja mentorskih programov pri Združenju Manager

"Mentorstvo, kot vsaka resnična stvar v življenju, niso le zmage. Je iskren in povezan ples med zmagami in porazi, dveh, ki si to upata. Prenašanje zmag kot prenašanje porazov zahtevata veliko notranjih psihičnih zalog. Srečen, kdor ima moč za oboje in srečen, kogar pri tem nekdo drži za roko." - Katja Hleb

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789619521908
Leto izdaje 2020
Število strani 212
Dimenzije 16,0 x 23,0
Vezava Mehka
Izdal Samozaložba
Avtor Klaudija Javornik, Tatjana Kolenc
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Skrivnost srčnega mentorstva
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Skrivnost srčnega mentorstva

Cena 38,00 €