V vrečki ni artiklov.
Skrivnost trenutne ozdravitve

Skrivnost trenutne ozdravitve

V zadnjih letih so se številni ljudje prepričali v učinkovitost inovativnih načinov samopomoči in samozdravljenja.

Kvantno zdravljenje (QE®) je najnovejši dosežek na tem področju. QE® deluje z nežnim dotikom s katerim v tišini spodbudi avtonomni živčni sistem telesa, da spontano in trenutno ustvari pogoje v katerem se lahko zgodi globoka ozdravitev. 

Knjiga Skrivnost trenutne ozdravitve je prva knjiga Franka Kinslowa, ki je prevedena v slovenščino. 

Ta fantastična metoda samopomoči je lahkotno uporabljiva in ne zahteva predhodnih znanj - vsakdo jo lahko izvede. A tisto, kar je najbolj navdušujoče je to, da ne bo samo oseba, na kateri QE delamo deležna vseh njenih dobrobiti, ampak ga je deležen tudi izvajalec. Tudi on doživlja trenutni in trajni občutek blagostanja. Zato - poizkusite! Presenečeni
boste, kako je kvantno zdravljenje močno. 

“Obstaja subtilna skrivnost, ki čaka na vas. Bližja vam je od diha. Vitalnejša od naslednjega utripa srca. Ko odkrijete to skrivnost se bo vaše življenje neznansko spremenilo in odprlo čudežem, ki so svetlobna leta daleč od tistega, za kar ste mislili, da je možno. To je skrivnost zdravja, radosti in miru. Deluje tukaj in prav zdaj, ko berete te vrstice. Vendar je ta skrivnost skrita pred vami. Ni skrita v simbolih nekega nerazumljivega svetega spisa globoko v nekem hramu, ampak prav pred vašimi odprtimi očmi. Ta enostavna knjiga vam bo odkrila skrivnost in vam pokazala, kako jo črpajte iz njenih globin in na ta način obogatite svoje življenje in življenje vaše družine, prijateljev pa tudi hišnih ljubljenčkov. Na njenih straneh se boste naučili ozdraviti um, telo in dušo na način, ki zahteva tako malo napora kot opazovanje čudovitega sončnega zahoda. Tega znanstvenega procesa, ki se razgrne pred vami, se lahko nauči popolnoma vsak in ga tudi takoj uporabi. Enostaven je kot sama skrivnost. In enako močan.” (Frank Kinslow)

Oglejte si intervju z avtorjem in utemeljiteljem kvantne sinhronizacije >> 

Frank Kinslow je duhovni učitelj, utemeljitelj kvantnega entrainmenta, kiropraktik, učitelj gluhonemih in avtor večih uspešnic, med njimi knjige Skrivnost trenutne ozdravitve.

978-961-90342-7-9 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/s/k/skrivnost-trenutne-ozdravitve.jpg 978-961-90342-7-9
21.9 EUR 2020-04-14 Zaloga: Na zalogi

Skrivnost trenutne ozdravitve

Skrivnost trenutne ozdravitve Dr. Frank J. Kinslow

Uvod v moč kvantnega zdravljenja

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 109 zlatnikov = 1,09 €.
V zadnjih letih so se številni ljudje prepričali v učinkovitost inovativnih načinov samopomoči in samozdravljenja. Kvantno zdravljenje (QE®) je najnovejši dosežek na tem področju. QE® deluje z nežnim dotikom s katerim v tišini spodbudi avtonomni živčni sistem telesa, da spontano in trenutno ustvari pogoje v katerem se lahko zgodi globoka ozdravitev. Ta fantastična metoda samopomoči je lahkotno uporabljiva in ne zahteva predhodnih znanj - vsakdo jo lahko izvede.
Cena: 21,90 €

Podrobnosti artikla Skrivnost trenutne ozdravitve

ISBN 978-961-90342-7-9
Leto izdaje 2013
Število strani 129
Dimenzije 14,8 x 20,5
Vezava Mehka vezava
Izdal Zavod Vid
Avtor Dr. Frank J. Kinslow

O avtorju Skrivnost trenutne ozdravitve

Dr. Frank J. Kinslow

Dr. Frank J. Kinslow je zdravnik kiropraktik, učitelj gluhih in obenem doktor kliničnega duhovnega svetovanja. Je tudi utemeljitelj kvantne sinhronizacije, tehnike duhovne razsvetlitve ter metode samoobvladovanja in zdravljenja, ki temelji na čisti zavesti ali globokem počitku. Ob njenem izvajanju ne delamo »nič«, pa vendar je vse narejeno. Kvantne sinhronizacije se lahko naučimo tako rekoč takoj; ne potrebujemo leta. 

Je tudi avtor svetovnih uspešnic Skrivnost trenutne ozdravitveSkrivnost kvantnega življenja in EV - občutek. Živi na Floridi, kjer ima privatno svetovalsko prakso in predava na univerzi Everglades.

Oglejte si tudi intervju z avtorjem >>

Več o Dr. Frank J. Kinslow

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Oglejte si tudi