V vrečki ni artiklov.

Skrivnost trenutne ozdravitve

Skrivnost trenutne ozdravitve Dr. Frank J. Kinslow

Uvod v moč kvantnega zdravljenja

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 109 zlatnikov = 1,09 €.
V zadnjih letih so se številni ljudje prepričali v učinkovitost inovativnih načinov samopomoči in samozdravljenja. Kvantno zdravljenje (QE®) je najnovejši dosežek na tem področju. QE® deluje z nežnim dotikom s katerim v tišini spodbudi avtonomni živčni sistem telesa, da spontano in trenutno ustvari pogoje v katerem se lahko zgodi globoka ozdravitev. Ta fantastična metoda samopomoči je lahkotno uporabljiva in ne zahteva predhodnih znanj - vsakdo jo lahko izvede.
 
Cena: 21,90 €

Podrobnosti artikla

ISBN 978-961-90342-7-9
Leto izdaje 2013
Število strani 129
Dimenzije 14,8 x 20,5
Avtor Dr. Frank J. Kinslow
Vezava Mehka
Izdal Zavod Vid
Kategorija Zavest in moč uma

O avtorju

 

Dr. Frank J. Kinslow je zdravnik kiropraktik, učitelj gluhih in obenem doktor kliničnega duhovnega svetovanja. Je tudi utemeljitelj kvantne sinhronizacije, tehnike duhovne razsvetlitve ter metode samoobvladovanja in zdravljenja, ki temelji na čisti zavesti ali globokem počitku. Ob njenem izvajanju ne delamo »nič«, pa vendar je vse narejeno. Kvantne sinhronizacije se lahko naučimo tako rekoč takoj; ne potrebujemo leta. 

Je tudi avtor svetovnih uspešnic Skrivnost trenutne ozdravitveSkrivnost kvantnega življenja in EV - občutek. Živi na Floridi, kjer ima privatno svetovalsko prakso in predava na univerzi Everglades.

Oglejte si tudi intervju z avtorjem >>

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Oglejte si tudi